X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie ?
Odpowiedz

Plamienie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tojaa Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2023, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wczoraj dostałam prawdopodobnie plamienia, taki bardziej śluz zabarwiony na brązowo. I tak przez cały dzień co jakiś czas takie brązowe plamy. Dziś rano było tego trochę więcej i kolor trochę zmienił się w bardziej taki ciemno czerwony. Jeszcze bolą mnie piersi już od kilku dni. Planowo jutro @, która mam nadzieje nie nadejdzie. Robilam dziś rano test ale niestety jedna kreska. Co o tym sądzicie? Czy to na pewno plamienie? Czy @ sie zbliża? A jak plamienie to czemu test jeszcze nie wychodzi? :(

• Karola :) Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2023, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tojaa wrote:
    Hej. Wczoraj dostałam prawdopodobnie plamienia, taki bardziej śluz zabarwiony na brązowo. I tak przez cały dzień co jakiś czas takie brązowe plamy. Dziś rano było tego trochę więcej i kolor trochę zmienił się w bardziej taki ciemno czerwony. Jeszcze bolą mnie piersi już od kilku dni. Planowo jutro @, która mam nadzieje nie nadejdzie. Robilam dziś rano test ale niestety jedna kreska. Co o tym sądzicie? Czy to na pewno plamienie? Czy @ sie zbliża? A jak plamienie to czemu test jeszcze nie wychodzi? :(
    Prawdopodobnie rozkręca Ci się @. Jeśli to plamienie implantacyjne a do 2 dni nie dostaniesz @ to powtórz test wtedy powinien być wiarygodny 😉

age.png

10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞

02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨‍👩‍👦
    10.06.17 r 💏👰🏼‍♂️👨‍💼

09.11.22 r --- ⏸️
    10.11.22 r --- beta 343,40
    28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
    04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
    01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
    26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
    12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
    24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
    14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
    05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
    19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy

09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ