X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie ?
Odpowiedz

Plamienie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tojaa Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2023, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wczoraj dostałam prawdopodobnie plamienia, taki bardziej śluz zabarwiony na brązowo. I tak przez cały dzień co jakiś czas takie brązowe plamy. Dziś rano było tego trochę więcej i kolor trochę zmienił się w bardziej taki ciemno czerwony. Jeszcze bolą mnie piersi już od kilku dni. Planowo jutro @, która mam nadzieje nie nadejdzie. Robilam dziś rano test ale niestety jedna kreska. Co o tym sądzicie? Czy to na pewno plamienie? Czy @ sie zbliża? A jak plamienie to czemu test jeszcze nie wychodzi? :(

• Karola :) Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2023, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tojaa wrote:
    Hej. Wczoraj dostałam prawdopodobnie plamienia, taki bardziej śluz zabarwiony na brązowo. I tak przez cały dzień co jakiś czas takie brązowe plamy. Dziś rano było tego trochę więcej i kolor trochę zmienił się w bardziej taki ciemno czerwony. Jeszcze bolą mnie piersi już od kilku dni. Planowo jutro @, która mam nadzieje nie nadejdzie. Robilam dziś rano test ale niestety jedna kreska. Co o tym sądzicie? Czy to na pewno plamienie? Czy @ sie zbliża? A jak plamienie to czemu test jeszcze nie wychodzi? :(
    Prawdopodobnie rozkręca Ci się @. Jeśli to plamienie implantacyjne a do 2 dni nie dostaniesz @ to powtórz test wtedy powinien być wiarygodny 😉

age.png

10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞

02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨‍👩‍👦
    10.06.17 r 💏👰🏼‍♂️👨‍💼

09.11.22 r --- ⏸️
    10.11.22 r --- beta 343,40
    28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
    04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
    01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
    26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
    12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
    24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
    14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
    05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
    19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy

09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ