X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie plamienie 12 dni po owulacji
Odpowiedz

plamienie 12 dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klavista Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka jest szansa że to plamienie implantacyjne a nie wczesniejszy okres?

• klavista Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dopisalam szczegolow... jestem po clo i po monitoringu cyklu. Dzis jest 12 dzien od owulacji i na papierze jest trochę krwi... biegam od rana bo mam wrażenie ze ze mnie leci i jak naeazie to tylko trzy razy bylo od rana w tym raz w miare sporo po spacerze... Okres powinien byc w piątek a tu taka niespodzianka... a liczylam na ten cykl bardzo....

• kolo Znajoma

Wysłany: 2 października 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klavista mam podobnie, jedyna rada to poczekać cierpliwie, czy to przypadkiem okres się nie rozkreca .... daj znac jak to u ciebie wygląda

pozdrawiam i trzymam kciuki

kolo
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ