X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie plamienie 12 dni po owulacji
Odpowiedz

plamienie 12 dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klavista Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka jest szansa że to plamienie implantacyjne a nie wczesniejszy okres?

• klavista Nowa

Wysłany: 16 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dopisalam szczegolow... jestem po clo i po monitoringu cyklu. Dzis jest 12 dzien od owulacji i na papierze jest trochę krwi... biegam od rana bo mam wrażenie ze ze mnie leci i jak naeazie to tylko trzy razy bylo od rana w tym raz w miare sporo po spacerze... Okres powinien byc w piątek a tu taka niespodzianka... a liczylam na ten cykl bardzo....

• kolo Znajoma

Wysłany: 2 października 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klavista mam podobnie, jedyna rada to poczekać cierpliwie, czy to przypadkiem okres się nie rozkreca .... daj znac jak to u ciebie wygląda

pozdrawiam i trzymam kciuki

kolo
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ