X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PLAMIENIE I KŁUCIE- OKRES CZY IMPLANTACJA?
Odpowiedz

PLAMIENIE I KŁUCIE- OKRES CZY IMPLANTACJA?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mailinka Debiutantka

Wysłany: 27 lutego 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! Pierwszy raz od dawna odczuwam od jakiegoś tygodnia bardzo dziwne bóle w jajniku - głównie prawym. Takie jakby przytłumione kłucie.. Wczoraj były wyjątkowo silne i ciężko było mi się skupić na pracy, bo miałam dziwne wrażenie, że coś się we mnie dziwnego dzieje... Dziś jestem w 31dc i pojawiło mi się lekkie brązowe plamienie, które pojawia się tylko po sikaniu na papierze. w 17dc miałam owulację. Zastanawiam się co się ze mną dzieje? Czy to nachodzi @ czy może to objawy implantacji zarodka? Kiedy powinnam zrobić test ciążowy?

mailinka
  • sponge Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ciążowy możesz zrobić już dziś, 14 dpo powinien już być pozytywny. Plamienie implantacyjne z tego co się orientuje występuje wcześniej. Mi to wygląda na nadchodzącą @, ale kto to wie. Zrób test.

• Anhe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj znać jak tam się sprawy mają, kochana! :)

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

526e02e297a4e6092323aa50e4900fb4.png
    bfaregz2mhjblff8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ