X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie plamienie implantacyjne...
Odpowiedz

plamienie implantacyjne...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siwucha Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie o plamienie implantacyjne :) czytałam, że jest brązowawe lub różowe ale czy któraś z Was miała obfite plamienie? Nie dostałam jeszcze miesiączki a plamienie brązowe trwa już cztery dni. Jest bardzo obfite ale miesiączka to na pewno nie jest. Robiłam testy kilka dni temu i wyszedł negatywny. Ciekawa jestem czy to może być jeszcze plamienie czy coś niedobrego się dzieje z moim organizmem.

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siwucha wrote:
    Dziewczyny mam pytanie o plamienie implantacyjne :) czytałam, że jest brązowawe lub różowe ale czy któraś z Was miała obfite plamienie? Nie dostałam jeszcze miesiączki a plamienie brązowe trwa już cztery dni. Jest bardzo obfite ale miesiączka to na pewno nie jest. Robiłam testy kilka dni temu i wyszedł negatywny. Ciekawa jestem czy to może być jeszcze plamienie czy coś niedobrego się dzieje z moim organizmem.
    U mnie było widoczne na papierze, 2 razy kilka plamek koloru kawy z mlekiem. Prawdopodobnie to, co Ci się dzieje to niedomoga lutealna.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ