Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie plamienie implantacyjne...
Odpowiedz

plamienie implantacyjne...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siwucha Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie o plamienie implantacyjne :) czytałam, że jest brązowawe lub różowe ale czy któraś z Was miała obfite plamienie? Nie dostałam jeszcze miesiączki a plamienie brązowe trwa już cztery dni. Jest bardzo obfite ale miesiączka to na pewno nie jest. Robiłam testy kilka dni temu i wyszedł negatywny. Ciekawa jestem czy to może być jeszcze plamienie czy coś niedobrego się dzieje z moim organizmem.

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siwucha wrote:
    Dziewczyny mam pytanie o plamienie implantacyjne :) czytałam, że jest brązowawe lub różowe ale czy któraś z Was miała obfite plamienie? Nie dostałam jeszcze miesiączki a plamienie brązowe trwa już cztery dni. Jest bardzo obfite ale miesiączka to na pewno nie jest. Robiłam testy kilka dni temu i wyszedł negatywny. Ciekawa jestem czy to może być jeszcze plamienie czy coś niedobrego się dzieje z moim organizmem.
    U mnie było widoczne na papierze, 2 razy kilka plamek koloru kawy z mlekiem. Prawdopodobnie to, co Ci się dzieje to niedomoga lutealna.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ