Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie plamienie implantacyjne...
Odpowiedz

plamienie implantacyjne...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siwucha Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie o plamienie implantacyjne :) czytałam, że jest brązowawe lub różowe ale czy któraś z Was miała obfite plamienie? Nie dostałam jeszcze miesiączki a plamienie brązowe trwa już cztery dni. Jest bardzo obfite ale miesiączka to na pewno nie jest. Robiłam testy kilka dni temu i wyszedł negatywny. Ciekawa jestem czy to może być jeszcze plamienie czy coś niedobrego się dzieje z moim organizmem.

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siwucha wrote:
    Dziewczyny mam pytanie o plamienie implantacyjne :) czytałam, że jest brązowawe lub różowe ale czy któraś z Was miała obfite plamienie? Nie dostałam jeszcze miesiączki a plamienie brązowe trwa już cztery dni. Jest bardzo obfite ale miesiączka to na pewno nie jest. Robiłam testy kilka dni temu i wyszedł negatywny. Ciekawa jestem czy to może być jeszcze plamienie czy coś niedobrego się dzieje z moim organizmem.
    U mnie było widoczne na papierze, 2 razy kilka plamek koloru kawy z mlekiem. Prawdopodobnie to, co Ci się dzieje to niedomoga lutealna.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ