X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie plamienie implantacyjne...
Odpowiedz

plamienie implantacyjne...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siwucha Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie o plamienie implantacyjne :) czytałam, że jest brązowawe lub różowe ale czy któraś z Was miała obfite plamienie? Nie dostałam jeszcze miesiączki a plamienie brązowe trwa już cztery dni. Jest bardzo obfite ale miesiączka to na pewno nie jest. Robiłam testy kilka dni temu i wyszedł negatywny. Ciekawa jestem czy to może być jeszcze plamienie czy coś niedobrego się dzieje z moim organizmem.

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siwucha wrote:
    Dziewczyny mam pytanie o plamienie implantacyjne :) czytałam, że jest brązowawe lub różowe ale czy któraś z Was miała obfite plamienie? Nie dostałam jeszcze miesiączki a plamienie brązowe trwa już cztery dni. Jest bardzo obfite ale miesiączka to na pewno nie jest. Robiłam testy kilka dni temu i wyszedł negatywny. Ciekawa jestem czy to może być jeszcze plamienie czy coś niedobrego się dzieje z moim organizmem.
    U mnie było widoczne na papierze, 2 razy kilka plamek koloru kawy z mlekiem. Prawdopodobnie to, co Ci się dzieje to niedomoga lutealna.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ