X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie/okres / ciąża/ testowanie
Odpowiedz

Plamienie/okres / ciąża/ testowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • diadia Nowa

Wysłany: 10 listopada, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, w sobotę miałam termin miesiączki i zrobiłam test ciążowy i wynik był widoczny gołym okiem ale trochę ta kreska była blada.. ale wieczorem dostałam okres.. ku mojemu zdziwieniu w niedzielę lekkie krwawienie i poniedziałek zatrzymało się tylko na krwawieniu które widać tylko na papierze toaletowym a podpaska z delikatnymi kropelkami prawie że czysta.
    Czy może to być objaw zagnieżdżenia i może to być po prostu plamienie ???
    Miała tak któraś z was ???

• Marisol2025 Debiutantka

Wysłany: 10 listopada, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj diadia :-) plamienie, które nie rozwinęło się w okres może być jak najbardziej oznaką zagnieżdżenia, robiłaś ponownie test, żeby zobaczyć czy kreska ściemniała ? Jesli masz możliwość, to najwięcej powie Ci sprawdzenie hormonu beta HCG, a raczej jego przyrostu, ale nawet takie testy paskowe jak ciemnieją to już dobry znak. Powodzenia!

⏳2023
    Endometrioza,PCOS
    2024: 3xcb
    2025: 💔8 tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ