Plamienie/okres / ciąża/ testowanie
-
Cześć dziewczyny, w sobotę miałam termin miesiączki i zrobiłam test ciążowy i wynik był widoczny gołym okiem ale trochę ta kreska była blada.. ale wieczorem dostałam okres.. ku mojemu zdziwieniu w niedzielę lekkie krwawienie i poniedziałek zatrzymało się tylko na krwawieniu które widać tylko na papierze toaletowym a podpaska z delikatnymi kropelkami prawie że czysta.
Czy może to być objaw zagnieżdżenia i może to być po prostu plamienie ???
Miała tak któraś z was ???
Witynja lubi tę wiadomość
-
Witaj diadia
plamienie, które nie rozwinęło się w okres może być jak najbardziej oznaką zagnieżdżenia, robiłaś ponownie test, żeby zobaczyć czy kreska ściemniała ? Jesli masz możliwość, to najwięcej powie Ci sprawdzenie hormonu beta HCG, a raczej jego przyrostu, ale nawet takie testy paskowe jak ciemnieją to już dobry znak. Powodzenia!
⏳2023
Endometrioza,PCOS
2024: 3xcb
2025: 💔8 tc -
Od wczoraj mam chyba tzw plamienie. Wieczorem dosłownie kilka razy miałam jakby sluz taki biało brązowym. Nie był on za każdym razem gdy korzystałam z toalety. Pobolewa mnie podbrzusze jak na miesiaczke tylko słabiej. Dzisiaj powinnam dostać miesiaczke, rano zrobiłam test i wyszedl pozytywny. Kreska nie była dosłownie czerwona ale bardzo widoczna. Czy to plamienie jest niegroźne?
-
NieInka996 wrote:Od wczoraj mam chyba tzw plamienie. Wieczorem dosłownie kilka razy miałam jakby sluz taki biało brązowym. Nie był on za każdym razem gdy korzystałam z toalety. Pobolewa mnie podbrzusze jak na miesiaczke tylko słabiej. Dzisiaj powinnam dostać miesiaczke, rano zrobiłam test i wyszedl pozytywny. Kreska nie była dosłownie czerwona ale bardzo widoczna. Czy to plamienie jest niegroźne?
dopóki nie ma czerwonego krwawienia to jest ok, zarodek się zagniezdza. Ale zbadaj sobie progesteron z beta
💃1994
🕺1991
👶2020
Drugie luźne starania o 👶 od 2023
06.23 - biochem💔
08.23 -biochem 💔
Starania na poważnie od 09.2024
23.06.25 - II kreski 😊
07.10.25 - 17+4 🪽💔
Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,
•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
• 03.2025 - AMH 1,63ng/ml -