Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie/okres / ciąża/ testowanie
Odpowiedz

Plamienie/okres / ciąża/ testowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • diadia Nowa

Wysłany: 10 listopada 2025, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, w sobotę miałam termin miesiączki i zrobiłam test ciążowy i wynik był widoczny gołym okiem ale trochę ta kreska była blada.. ale wieczorem dostałam okres.. ku mojemu zdziwieniu w niedzielę lekkie krwawienie i poniedziałek zatrzymało się tylko na krwawieniu które widać tylko na papierze toaletowym a podpaska z delikatnymi kropelkami prawie że czysta.
    Czy może to być objaw zagnieżdżenia i może to być po prostu plamienie ???
    Miała tak któraś z was ???

Witynja lubi tę wiadomość

• Marisol2025 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2025, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj diadia :-) plamienie, które nie rozwinęło się w okres może być jak najbardziej oznaką zagnieżdżenia, robiłaś ponownie test, żeby zobaczyć czy kreska ściemniała ? Jesli masz możliwość, to najwięcej powie Ci sprawdzenie hormonu beta HCG, a raczej jego przyrostu, ale nawet takie testy paskowe jak ciemnieją to już dobry znak. Powodzenia!

⏳2023
    Endometrioza,PCOS
    2024: 💔7tc, 2xcb
    2025: 💔8 tc

✅wit B, kwas foliowy, homocysteina, TSH, wit D, ceruloplazmina, prolaktyna, estradiol, androstendion, DHEA-S
    ❌ferrytyna 31, testosteron wolny, niski progesteron w fazie lutealnej
  • Inka996 Nowa

Wysłany: 28 listopada 2025, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj mam chyba tzw plamienie. Wieczorem dosłownie kilka razy miałam jakby sluz taki biało brązowym. Nie był on za każdym razem gdy korzystałam z toalety. Pobolewa mnie podbrzusze jak na miesiaczke tylko słabiej. Dzisiaj powinnam dostać miesiaczke, rano zrobiłam test i wyszedl pozytywny. Kreska nie była dosłownie czerwona ale bardzo widoczna. Czy to plamienie jest niegroźne?

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka996 wrote:
    Od wczoraj mam chyba tzw plamienie. Wieczorem dosłownie kilka razy miałam jakby sluz taki biało brązowym. Nie był on za każdym razem gdy korzystałam z toalety. Pobolewa mnie podbrzusze jak na miesiaczke tylko słabiej. Dzisiaj powinnam dostać miesiaczke, rano zrobiłam test i wyszedl pozytywny. Kreska nie była dosłownie czerwona ale bardzo widoczna. Czy to plamienie jest niegroźne?
    Nie :) dopóki nie ma czerwonego krwawienia to jest ok, zarodek się zagniezdza. Ale zbadaj sobie progesteron z beta

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔

Starania na poważnie od 09.2024
    23.06.25 - II kreski 😊
    07.10.25 - 17+4 🪽💔

Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ