Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie po owulacji,pomocy.
Odpowiedz

Plamienie po owulacji,pomocy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia04071990 Nowa

Wysłany: 22 lipca 2020, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam nieregularne miesiaczki. Ostatni cykl trwal 46 dni. Miesiaczka byla od 26.06 do 4.07. Robilam testy owulacyjne od 14dc do 22dc byly negatywne, 23dc i 24dc byly pozytywne,a w 25dc pozytywny byl tylko rano pozniej juz negatywne. Od 26dc mam bole podbrzusza jak na okres. Dodatkowo mialam rozowy sluz z zylkami krwi,ktory minal na wieczor. Jednak w 27dc zauwazylam ponownie zylki krwi w sluzie,podczas badania szyjki. Szyjke mam uniesiona i "chyba" otwarta. Mam wrazenie,ze jest ona caly czas otwarta🙈 23,24i 25dc wspolzylam z mezem. Co moze byc powodem tego plamienia? Czy po owulacji jest to normalne? Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2020, 11:46

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2021, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz podbarwiony jasną krwią w okresie okołoowulacyjnym nie oznacza nic innego jak właśnie owulację. Pęknął pęcherzyk Graafa i trochę krwi wraz z komórką dostało się jajowodu stąd te plamienie.

Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%

Starania naturalne od 01/2021
    Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔

Starania w klinice od 2023
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ