Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie podczas brania luteiny, staranie sie o ciaze
Odpowiedz

Plamienie podczas brania luteiny, staranie sie o ciaze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dreamaboutlove92 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2023, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam PCOS. W tym miesiacu wywolujemy okres luteina pod jezyk. 3 tabletki dziennie. Biore je teraz 7 dzien (mam brac 10 dni). Mam 22 dc. Dostalam ciemnobrazowego plamienia. Nie boli mnie brzuch, nie mam zadnych objawow nadchodzacej miesiaczki. Gin kazala dokonczyc branie leku, byc moze to jest rozkrecajaca sie miesiaczka. Dziewczyny- czy to normalne przy braniu luteiny? Cala noc na wkladce nie bylo nic, dzis rano juz tak. Koloru ciemnobrazowego. Dodam, ze w 13 dniu cyklu bylam na monitoringu i pecherzyk od dwoch dni nic nie urosl (mial 18 mm) wiec gin stwierdzila, ze juz po ptakach. Jesli dostane teraz miesiaczke znow cykl pojdzie do kosza, poniewaz wyjezdzam i nie bede mogla byc na monitoringu (mam brac potem aromek) u ginekolog…

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ