X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie podczas brania luteiny, staranie sie o ciaze
Odpowiedz

Plamienie podczas brania luteiny, staranie sie o ciaze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dreamaboutlove92 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2023, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam PCOS. W tym miesiacu wywolujemy okres luteina pod jezyk. 3 tabletki dziennie. Biore je teraz 7 dzien (mam brac 10 dni). Mam 22 dc. Dostalam ciemnobrazowego plamienia. Nie boli mnie brzuch, nie mam zadnych objawow nadchodzacej miesiaczki. Gin kazala dokonczyc branie leku, byc moze to jest rozkrecajaca sie miesiaczka. Dziewczyny- czy to normalne przy braniu luteiny? Cala noc na wkladce nie bylo nic, dzis rano juz tak. Koloru ciemnobrazowego. Dodam, ze w 13 dniu cyklu bylam na monitoringu i pecherzyk od dwoch dni nic nie urosl (mial 18 mm) wiec gin stwierdzila, ze juz po ptakach. Jesli dostane teraz miesiaczke znow cykl pojdzie do kosza, poniewaz wyjezdzam i nie bede mogla byc na monitoringu (mam brac potem aromek) u ginekolog…

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ