X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie podczas brania luteiny, staranie sie o ciaze
Odpowiedz

Plamienie podczas brania luteiny, staranie sie o ciaze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dreamaboutlove92 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2023, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam PCOS. W tym miesiacu wywolujemy okres luteina pod jezyk. 3 tabletki dziennie. Biore je teraz 7 dzien (mam brac 10 dni). Mam 22 dc. Dostalam ciemnobrazowego plamienia. Nie boli mnie brzuch, nie mam zadnych objawow nadchodzacej miesiaczki. Gin kazala dokonczyc branie leku, byc moze to jest rozkrecajaca sie miesiaczka. Dziewczyny- czy to normalne przy braniu luteiny? Cala noc na wkladce nie bylo nic, dzis rano juz tak. Koloru ciemnobrazowego. Dodam, ze w 13 dniu cyklu bylam na monitoringu i pecherzyk od dwoch dni nic nie urosl (mial 18 mm) wiec gin stwierdzila, ze juz po ptakach. Jesli dostane teraz miesiaczke znow cykl pojdzie do kosza, poniewaz wyjezdzam i nie bede mogla byc na monitoringu (mam brac potem aromek) u ginekolog…

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ