X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Plamienie w dniu miesiączki
Odpowiedz

Plamienie w dniu miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Domi0995 Nowa

Wysłany: 26 października, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    18.10 miałam dostać miesiaczke zamiast tego pojawiło się jasno brązowe plamienie które trwało 4 dni . Dosłownie wystarczyło by raz dziennie zmienic wkładkę. Był to raczej śluz zabarwiony na brązowo. Uznałam to za dziwną miesiaczke . Te plamienia były 12 dni temu i od tej pory co jakiś czas boli mnie brzuch jakbym miała dostać okres , jestem cały czas zmęczona. Czy któraś miała podobne objawy?

• Daga121222 Autorytet

Wysłany: 26 października, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie lepiej zrobić test? 😊

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00 🥹, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00

10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️ 6t+1d
    24.07 ➡️ CRL 1,64 cm ❤️ 8t+1d
    25.08 ➡️ I prenatalne - zdrowy dzidziuś
    CRL 6,70 cm ❤️ 12t+5d

20.10 ➡️ połówkowe
    Córeczka 🩷 382 g 🩷

26.11 ➡️ wizyta

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ