X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie pochwa kobiety.
Odpowiedz

pochwa kobiety.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mloda_mezatka Nowa

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, pisze z dość nietypowym objawem. Od 3 tygodni zauważyłam u siebie jak by to określić "ciasna pochwe". Również zauważył to mój mąż. Czy może być to oznaka ciąży. Nigdy tak wcześniej nie miałam. Pozdrawiam

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

Młoda_Mężatka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tak na początku ciąży.

• Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam ciasną pochwę chociaż jeszcze nie testowałam w poniedziałek idę na betę bo testy ciążowe pokazują mi I krechę :/

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Pati91 Nowa

Wysłany: 19 stycznia 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciała bym powrócić do tematu. Otóż staramy się z chłopakiem o dziecko i obliczamy dni płodne. Lecz w trakcie tych, które były teraz niestety moja pochwa była bardzo ciasna... Dodatkowo od kilku dni strasznie brudze bieliznę śluzem.
    Jest szansa na ciąże?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ile Ty masz lat?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ