X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie pochwa kobiety.
Odpowiedz

pochwa kobiety.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mloda_mezatka Nowa

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, pisze z dość nietypowym objawem. Od 3 tygodni zauważyłam u siebie jak by to określić "ciasna pochwe". Również zauważył to mój mąż. Czy może być to oznaka ciąży. Nigdy tak wcześniej nie miałam. Pozdrawiam

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

Młoda_Mężatka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tak na początku ciąży.

• Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam ciasną pochwę chociaż jeszcze nie testowałam w poniedziałek idę na betę bo testy ciążowe pokazują mi I krechę :/

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Pati91 Nowa

Wysłany: 19 stycznia 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciała bym powrócić do tematu. Otóż staramy się z chłopakiem o dziecko i obliczamy dni płodne. Lecz w trakcie tych, które były teraz niestety moja pochwa była bardzo ciasna... Dodatkowo od kilku dni strasznie brudze bieliznę śluzem.
    Jest szansa na ciąże?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ile Ty masz lat?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ