Podwyższona temp, brązowe plamienie
-
Dziewczyny muszę, bo się uduszę.
Dawno mnie tu nie było, dałam na luz, przestałam mierzyć temp. W tym roku nie obserwowałam cyklu i sama nie wiem co sądzić o tej sytuacji, może sobie zaczęłam wkrecać ale mój organizm ewidentnie mnie trolluje. Okres miałam dostać 2 dni temu, czyli 31 dni od ostatniej miesiączki. Cykle mam Max 27 - 31 dniowe. Teraz tak sobie myślałam że będę miała wcześniej okres, bo pdbrzusze mnie pobolewa już ok. 10 dni od 2 dni mam brązowe plamienia. Bardzo delikatne tylko przy korzystaniu z toalety, mam zawroty głowy i pobolewa mnie głowa. I dzisiaj, żeby ostudzić swój zapał zmierzyłam temp. Wyszło 37.2 . Moja najwyższa temp wcześniej czyli jakieś 10 ms temu to 36.6. Nie mam temp. Podwyższonej nawet jak jestem chora. Czy jest sens testować? Czy nakręcam się czy jest szansa na ciążę? Trochę nie mogę w to uwierzyć bo w badaniach u partnera wyszła morfologia na poziomie 0%... sama nie wiem co myśleć.... 😪 jeszcze dodam, że takie plemienia mam pierwszy raz w zyciu. Jeśli to nie ciąża to co to może oznaczac? -
Hej! Jestem w takiej samej sytuacji, dzis moj 36dc. I jasno rozowe plamienie które jest tylko na papierze, temperatura rowniez na poziomie 37°, z tym ze ja robiłam dzis jest i niestety jest niegatywny, mimo ze moje cykle nigdy nie trwały dłużej niz 31 dni. Ja uwazam ze warto zatestowac, jesli wynik bedzie niejednoznaczny tj cień cienia na teście, powtórzyć za 48h, nadzieja umiera ostatnia, trzymam kciuki🤞🏼
-
Rozumiem... Jednak póki nie ma miesiączki nic nie jest przesądzone. Jeśli chodzi o mnie to po takim czasie starań bez in vitro to by był naprawdę cud. Dlatego staram się nie nakręcić. Tym bardziej że teraz przy wieczornej toalecie zauważyłam mały, brązowy skrzep. Tak więc chyba pozamiatane i okres to kwestia czasu. Odpuszczę chyba testowanie jutro rano, najwyżej wyskocze w ciągu dnia na bete z krwi jak okresu nadal nie będzie.
Czekam na Twoje aktualizacje 🤞🤞🤞 -
Morfologia 0% jeszcze o niczym ostatecznie nie przesadza. Sporo tu było przypadków ciąż z morfo 0%. 😊
Co do plamien.. Ja miałam jeden dzień, u mnie to było plamienie implantacyjne, ale wiadomo, ciężko określić jak u Ciebie, bo plamienie może (nie musi) być początkiem okresu, a jednorazowy pomiar temperatury też nam niewiele mówi 😔
Dla spokoju, pojechałabym zrobić badanie. Powodzenia!MelekAbla, Angie25 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Nie testowałem miałam przeczucie, że dostanę @ i fakt więcej krwiarie, ale tylko przy toalecie, wkładka jest czysta. Krew jest ciemniejsze, bardziej czerwona, bardziej przypomina to wszystko końcówkę okresu. Jak do jutra się nie rozkręcić to przestestuje, bo dziwny ten niby okres...
-