Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Podwyższona temperatura od ostatniej owulacji
Odpowiedz

Podwyższona temperatura od ostatniej owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AgulalkA Nowa

Wysłany: 7 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie,mamy i przyszłe mamy :)
    Jestem tu zupełnie nowiutka.Ale do rzeczy
    Moja ostatnia owulacje miałam 2 sierpnia i od tego czasu moja temperatura była i jest cały czas podwyższona.4 i 9 sierpnia miałam z mężem przytulanki.Do czego zmierzam a nóż do tego że zrobiłam 5 testów ciążowych z czego 3 wyszly pozytywne.
    1 negatywny
    2 bardzo slabo widoczna linia, niteczka(po skonczonym krwawieniu ktore uznalam jako miesiaczke)
    3.druga linia słabo widoczna ale sie pokazała
    4. elektroniczny negatywny zrobiony wieczorem
    5.druga linia czerwona grubosci nitki

Troszke zglupialam i wariuje do tej pory choc aktualizujac kalendarz ciazy to wychodziloby ze dzisiaj jest dopiero 2 tydzien i 5 dzien.Czyli jeszcze do miesiaczki troche czasu mi zostalo.
    Bylam u lekarza ktory powiedzial ze poki co na usg dopochwowym nic nie widac.Nie zalecil nic mimo iz mowilam mu o pozytywnych testach.Sama dla siebie biore od dluzszego czasu kwas foliowy.No i teraz pytanie czy któraś z was miala podobna sytuacje.Robiac testy przed terminem spodziewanej miesiaczki.Czy utrzymujaca sie temperatura przez caly poprzedni cykl do dzisiaj to to juz to? Martwie sie bo mam ciezka prace pracuje jako opiekunka osob starszych za granica a nie chcialabym jezeli cos sie zagniezdzilo odeszlo z terminem nastepnej miesiaczki, ktora mam nadzieje nie przyjdzie.Jak sie uda wstawie zdjecia.

... do przodu ide nie patrząc w tył ...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ