X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Pomoc w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monber Nowa

Wysłany: 11 lipca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Jestem tu nowa, to zaledwie mój 2 cykl starania o dzidzie. Mam wrażenie, że im bardziej chce, tym bardziej nie wychodzi...
    Mierze codziennie rano (o stałej porze) temperaturę i jak patrze na wykres to wydaje mi się, że ona stoi w miejscu, nie wiem co to znaczy. Czy mam cykl bezowulacyjny ? Czy może coś z hormonami? Dodam tylko, że cały czas po owu boli mnie podbrzusze. Poradzie mi coś proszę :)
    Z góry dziękuję!

d80d22f4644c5e79272a75a8d60fb9fc.png
  • Iza79 Nowa

Wysłany: 17 listopada 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,
    ja również jestem tu nowa czy ktoś mógłby zerknąć na mój wykres i wypowiedzieć się poproszę.
    pozdrawiam
    [img]http:[/img]

• Staraczka3 Nowa

Wysłany: 18 listopada 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, mam pytanie, czy możliwe, aby już 5 dpo mieć ból w podbrzuszu z tytułu ciązy ? boli mnie podbrzusze i krzyże, a wybieram sie na morsowanie i nie wiem, czy mogę :)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 13:09

staraczka3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ