Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mildred Autorytet

Wysłany: 18 września 2019, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czym my ci pomożemy, zdjęcia w ogóle nie widac, link do jpg nie pokaże zdjęcia.

Natrafiłas na forum gdzie każda marzy o dwóch kreskach... A dla ciebie to była by "śmierć... " I wypisujesz że mamy ci pomóc. To że ktoś napisze ci że nic nie widzi na teście, nie oznacza że magicznym sposobem już nie będziesz w ciąży..

A jak masz widoczne kreski na teście to i beta będzie pozytywna idź sprawdź się okaże czy zaszłas.

Ja Ci życzę żebyś nie była w ciąży bo współczuję temu maluchowi jak się urodzi że matka wolała by śmierć niz być z nim w ciąży..

Jeśli ci obraziłam trudno-takie moje zdania, chcesz się bzykać to licz na konsekwencje !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 07:41

Kittinka83, frezyjciada, Aga9090, Pati96, Inga28, szona, Beti82 lubią tę wiadomość

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 18 września 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uzytkowniczka1999 wrote:
    Dziewczyny, błagam pomóżcie mi.
    28.08.19 uprawiałam seks i pękła nam prezerwatywa.
    dziś jest mój 34 dzień cyklu i dzień po terminie spodziewanej miesiączki. okresu brak, nic mnie nie boli, ale nie wytrzymam z nerwow.
    kupiłam dwa testy NORDTEST o czułości 10ml/u
    Moim zdaniem pozytywne.
    Dziecko to byłby dla mnie po prostu powód do śmierci w tym momencie.
    Tylko, że zastanawiam się, czy ta druga kreska to nie ta fabryczna, bo jest przezroczysta, nie różowa. Ale widzę ją. Załączam wam zdjęcia dwóch testów, jeden o 3 w nocy i drugi o 6 rano.
    Zdjęcia nieprzeswietlone i podkręcone na maksa. Do tego zdjęcie nieużywanego testu podkręcone tak, że widać fabryczne kreski.
    Błagam pomóżcie, na betę za wcześnie, a ja jestem pewna że je widzę.
    Zdjecia w linku.
    972FC7F8-8CD0-4124-AB6F-F61D8569FA80.jpeg

6556B9C6-B32E-4333-A816-BC5421A1305F.jpeg

419BE469-04D7-4613-B56B-9C9F24501298.jpeg

89A0C97E-E25A-430D-97FB-3DE60F1E3301.jpeg

Na betę nie jest za wcześnie. To już 3 tygodnie od współżycia, więc i test powinien pokazać dwie wyraźne kreski. Ale jak koleżanka wyżej, życzę abyś teraz w tej ciąży nie była. Bo i Ty będziesz nieszczęśliwa i dziecko.

A niestety nie da się zobaczyć zdjęć, źle wkleiłaś link chyba. Spróbuj wkleić link przez zapodaj.net

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 09:34

age.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ