Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pomocy! Kreska znimnela i znow sie pojawila!
Odpowiedz

Pomocy! Kreska znimnela i znow sie pojawila!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Miesiaczka spoznia mi sie 4/5 dni. Wczoraj rano zrobilam test, od razu pojawila sie druga kreska, troche bledsza od kontrolnej, ale bardzo wyrazna. za okolo 30/40 sekund zniknela i zostala tylko kontorlna. uznalam to za wynik negatywny, ale dzisiaj rano gdy chcialam wyrzucic test, jest tam wyrazna kreska! Cienka, ale wyrazna, nie trzeba sie przygladac. Nie wiem co mam myslec! Czy ktoras z was miala taka dziwna sytuacje? Z gory dziekuje za odpowiedzi!

7u22s65golimztyz.png
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za bledy, ale rece mi sie strasznie trzesa!

7u22s65golimztyz.png
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, wiem. Ale logika swoje, a nadzieja swoje. Bylam tylko ciekawa, czy ktoras z Was miala taka sytuacje.

7u22s65golimztyz.png
  • Koliber Przyjaciółka

Wysłany: 9 marca 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja tak miałam w zeszłym miesiącu. Robiłam 2x bobo test i wyszły pozytywne, ale po 5 min druga kreska zaczęła znikać. Ale chyba testy były uszkodzone, bo beta wyszła negatywna, a @ przyszła kilka dni później. Ale trzymam kciuki za Ciebie! :)

14 tc <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ