Potwierdzone objawy ciąży
-
Witam wszystkie staraczki. Założyłam ten wątek aby podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami z poprzednich ciaży. o pierwszej ciąży co prawda za wiele nie powiem gdyż o ciąży dowiedziałam się po fakcie czyli jakieś dwa tygodnie po terminie spodziewanego okresu
*brak @
*wrażliwość na zapachy (nie mogłam znieść zapachu smażonych jajek)
W drugiej ciąży , niestety zakończonej poronieniem 7tc, odczucia które zaobserwowałam dały mi do myślenia wiec dzień przed terminem @ zrobiłam test na którym pojawiła sie blada druga kreska
PO OWULACJI
* uczucie rozpierania w dolnej części brzucha
*wyczulony węch ( perfumy kolegi z pracy, które wcześniej uwielbiałam zaczęły mi śmierdzieć, nawet nie musiałamgo widzieć a wiedziałam że przechodzi obok co kwitowałam "fuj jakie brzydkie ktoś ma perfumy"
* zwiększony apetyt
*uczucie zimna zwłaszcza wieczorami
* zmęczenie i senność już ok. godziny 16 zasypiałam na stojąco
*nabrzmiałe piersi wręcz swedzące i bolące nawet ubieranie sprawiało ból
* bóle głowy
OD DNIA @
*brak @
*ciemna otoczka wokół brodawek
*ciemna linia od wzgórka łonowego do pempka
*odrzuciło mnie od papierosów
*omdlenia przy porannym ubieraniu
Mam nadzieję że informacje jakie tu podałam będą wam pomocne. Życzę powodzenia Wam oraz sobie oraz samych zielonych KropkówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 11:21
nadzieja73, Roxanne, KateHawke, Jogaa, Maja84, Frufru lubią tę wiadomość
-
Z moich objawów mogę wymienić:
Kłucie sutków przy dotyku,
Uczucie nadchodzącego ogromnego przeziębienia,
Ciepło w klatce piersiowej,
Nietypowa senność,
Szyjki nie było, była tak rozpulvhniona ze zlana ze ściankami... Wysoko
Śluz zwarty, biały jak budyń biały , jeden dzień przez chwilę koloru toffie.
To objawy które zauważyłam w okolicach 26dnia cyklu czyli przed okresem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 20:19
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -