SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Późne krwawienie implantacyjne
Odpowiedz

Późne krwawienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika08qq Koleżanka

Wysłany: 15 listopada 2024, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane
    Zaczynam nowy temat w tej sprawie przeczytałam chyba każdy możliwy wpis w tym temacie.

5 cykl starań po poronieniu u łyżeczkowaniu w 11 tyg.ciąży.

Cykl ostatni 33 dniowy
    Aktualnie 31 dc.
    Przez dwa dni widziałam bardzo jaśniutkie kreski na testach Premom. Testowałam codziennie od 8dpo. Aktualnie 13 dpo (owulacja potwierdzona testami i mierzeniem temperatury)
    Mimo tych jaśniutkich kresek dziś zaczęłam około 14 krwawić.
    Lekkie skurcze podbrzusza, krew jasna ilość tak na 1 tampon, krwawienie nadal trwa. Temperatura utrzymuje się.
    Łudzę się może że to krwawienie implantacyjne
    W poprzedniej ciąży kreska wyszła mi dopiero 4 dni po terminie miesiączki stąd nadzieja ze może u mnie do zagnieżdżenia dochodzi później.
    Czytałam wiele wątków że dziewczyny nie miały plamienia a krwawienie implantacyjne i też bolały ich brzuchy. Licze na to ze to krwawienie zatrzyma się i to jest to. No a jeśli rozkręci się to cóż - wiadomo nowy cykl starań.

Jestem ciekawa czy któraś z was miała podobnie. Czy ktoś ma doświadczenie z późnym zagnieżdżeniem czy krwawieniem właśnie zamiast skąpego plamienia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ