Pozytywny test po duphastonie
-
Cześć dziewczyny.
Jestem roztrzęsiona, proszę o opinię.
Staraliśmy się z mężem o dzidzie ponad rok i nic, pomimo ze cykle miałam ok, ale nie lecieliśmy z tym do lekarza bo nie mieliśmy ciśnienia. Potem zaczęłam brać na rok tabletki żeby się odstresować i skończyłam w styczniu. Od tego czasu zaczęły mi się rozjeżdżać cykle i robić torbiele. Gin nalegała do powrotu do tabletek dla wyrównania i potem zacząć się leczyć i starać, chciałam wrócić do tabletek od nowego cyklu teraz.
Przedostatni cykl 60 dni i gin po potwierdzeniu na usg że nie ma ciąży dala mi duphaston na wywołanie, okres przyszedł i trwał 3 tygodnie. Teraz mija znowu prawie 60 dzień cyklu licząc od pierwszego dnia miesiączki. Ponad tydzień temu skontaktowałam się z gin jaka sytuacja, kazała zrobić test i jak będzie negatyw to brać dupka. Więc zaczęłam brać. 3 dni po odstawieniu miałam 2 dni lekkiego plamienia i bóle podbrzusza i piersi jak na okres, ale okres nie nadszedł. Więc dzisiaj zrobiłam test i jak wielkie moje zdziwienie że jest pozytyw. Dupek mógł to wywołać czy o co chodzi? -
Alala wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem roztrzęsiona, proszę o opinię.
Staraliśmy się z mężem o dzidzie ponad rok i nic, pomimo ze cykle miałam ok, ale nie lecieliśmy z tym do lekarza bo nie mieliśmy ciśnienia. Potem zaczęłam brać na rok tabletki żeby się odstresować i skończyłam w styczniu. Od tego czasu zaczęły mi się rozjeżdżać cykle i robić torbiele. Gin nalegała do powrotu do tabletek dla wyrównania i potem zacząć się leczyć i starać, chciałam wrócić do tabletek od nowego cyklu teraz.
Przedostatni cykl 60 dni i gin po potwierdzeniu na usg że nie ma ciąży dala mi duphaston na wywołanie, okres przyszedł i trwał 3 tygodnie. Teraz mija znowu prawie 60 dzień cyklu licząc od pierwszego dnia miesiączki. Ponad tydzień temu skontaktowałam się z gin jaka sytuacja, kazała zrobić test i jak będzie negatyw to brać dupka. Więc zaczęłam brać. 3 dni po odstawieniu miałam 2 dni lekkiego plamienia i bóle podbrzusza i piersi jak na okres, ale okres nie nadszedł. Więc dzisiaj zrobiłam test i jak wielkie moje zdziwienie że jest pozytyw. Dupek mógł to wywołać czy o co chodzi?
Nie ma możliwości, by dupek zafałszował wynik testu - ten może być fałszywie dodatni tylko po gonadotropinach.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
hahahahahah gratuluje jesteś w ciążyStarania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
cocosowa wrote:hahahahahah gratuluje jesteś w ciąży
cocosowa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Cocosowa, widzę, że u Was ten sam problem. Gdzie się leczycie?Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -