X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pozytywny wynik testu po godzinie
Odpowiedz

Pozytywny wynik testu po godzinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natu95 Debiutantka

Wysłany: 4 grudnia 2019, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Robiłam dzisiaj test ciazowy który od razu był negatywny. Jak sprzątal am chciałam go wyrzucić, ale zobaczyłam drugą kreskę blada, ale widoczna z daleka. Pierwszy raz mi się to zdarzyło, czy któraś z was tak miała?

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2019, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam i nie byłam w ciąży 😶

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ