Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Problem moze ktos pomoze
Odpowiedz

Problem moze ktos pomoze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 15 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pyt.moze ktoras cos poradzi. Jestem leczona bo nie mam owulacji i biore luteine a pozniej clo.A nie chce od razu leciec do lekarza bo powie ze moze za szybko przyszlam wiec pisze do was.Wiec tak bralam clo i mialam owulacje 30 sierpnia a okres ostatnio 13 sierpnia i jak narazie okresu dalej niema a nie chce robić testu za wcześnie bo boję się ze nic nie wyjdzie jak zwykle. Raz już poronilam i w sumie temp.mam powyżej 37 czy zrobic test i jak cos czy ogolnie powinno byc juz wiadomo czy cos z tego będzie.Sory za takie głupie pytanie ale może któraś z Was coś poradzi albo ktoś miał podobnie.Pozdrawiam

Magda26
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dziś 15 dni od owulacji? Miałaś [potwierdzona owulację? Test może już coś pokazać ale pewności nie ma. Generalnie @ może pojawić się 18 dni od owulacji i to nadal będzie w normie.
    Ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym test jutro rano jeśli nie możesz wytrzymać. Pamiętaj jednak, żeby nie tracić nadziei jak wyjdzie negatywny. Może być za wcześnie.
    Najbardziej pewne jest badanie krwi.
    A masz jakieś dolegliwości, coś czujesz?

• Justysia2111 Koleżanka

Wysłany: 15 września 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem jak to jest jak się spóźnia i podświadomie myślimy ze sie udalo... ja czekam do konca tyg i testuje ;)

Justysia2111
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 15 września 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak miałam potwierdzona owulacji właśnie nie mogę wytrzymać tak bym chciała aby nam starający się końcu udało.Kręci mi się głowie momentami i brzuch mnie boli tak jak na okres i prawym jajnika mnie wieczorami coś kluje.Chyba jeszcze poczekam bo pewnie znowu nic z tego i jak tu się nie załamywać....

Magda26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ