SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Problem z interpretacją śluzu
Odpowiedz

Problem z interpretacją śluzu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malojka Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2024, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie śluzu to zawsze mam taką nieścisłość - śluz płodny (dosłownie białko, galareta) mam tak 5 dni przed owulacją, która mi wychodzi z kalendarza, w dniu owulacji a nawet 2 dni przed, mam już biały śluz (wydaje mi się że to już ten z drugiej fazy, nawet libido mam już mniejsze i widzę różnicę) a miesiączka przychodzi jakby naprawdę owulacja była wtedy co miałam ten biały śluz 🙈 jak mam to interpretować?

• Natt Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2024, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malojka wrote:
    Odnośnie śluzu to zawsze mam taką nieścisłość - śluz płodny (dosłownie białko, galareta) mam tak 5 dni przed owulacją, która mi wychodzi z kalendarza, w dniu owulacji a nawet 2 dni przed, mam już biały śluz (wydaje mi się że to już ten z drugiej fazy, nawet libido mam już mniejsze i widzę różnicę) a miesiączka przychodzi jakby naprawdę owulacja była wtedy co miałam ten biały śluz 🙈 jak mam to interpretować?

To normalne, owulacja jest często po szczycie śluzu, czasem juz podczas owu, pojawia się kremowy śluz.

6 miesięcy starań o córeczke 🩷
    Córka z 2023: Wielowadzie. Między innymi: obustronne stopy końsko-szpotawe, hipotrofia, niska masa ciała, zaćma oka lewego.
    W trakcie badań genetycznych.

Kwiecień 2024 Starania o rodzeństwo 🤱
    Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna

AMH 3,95
    Hormony ✅
    Nasienie ✅
    Owulację ✅
    Endometrioza głęboko naciekająca, zrost jajnika lewego z macicą.
    Zapalenie endometrium
    Translokacja chromosomu 11 i 22

Od Marca 2025 pod opieką poradni leczenia Niepłodności w Instytucie Zdrowia Kobiet w Warszawie.
    Od listopada 2025 pod opieką poradni leczenia niepłodności na Starynkiewicza.
  • Malojka Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2024, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt wrote:
    To normalne, owulacja jest często po szczycie śluzu, czasem juz podczas owu, pojawia się kremowy śluz.

Ok bo ja myślałam że ta typowa galareta oznacza że w tym dniu mam owulację… więc teraz mam to interpretować że jestem zaraz przed owulacją?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ