proszę doradzcie
-
Jestem po owulacji ( lekarz potwierdził) 5 po owulacji moje sutki stały się wrażliwe na dotyk a piersi się powiększyły .lekarz przepisał mi Bromocorn i biorę od 3 dni ...test owu pokazał mi drugą kreskę słabo ( po ovu zawsze była tylko jedna kreska ) zaś tez ciążowy wynik negatywny ...czy to przez bromocorn a może zaszłam w upragnioną ciąże ??? Przepraszam jeśli wątek się pojawił ...proszę powiedzcie czy któraś tak miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 14:10
-
Jeszcze za wczesnie na objawy. Ja mam bole piersi w kazdym cyklu, raz szybciej raz pozniej po owulacji, wiec to zaden objaw. Cierpliwosci. Oczywiscie trzymam kciuki.
dancerina lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
hey nie znam tego leku bromocorn więc nie wiem jakie skutki może wywoływać. Natomiast czytając różne fora wiem że można odczuwać moment zagnieżdżania się zarodka i właśnie pierwszymi objawami (jeszcze przed terminem miesiączki) są wrażliwe/nabrzmiałe piersi. Także jeśli dziś u Ciebie się zagnieździło maleństwo to możesz to zacząć odczuwać. Daj znać czy objawy się nasilą
Powodzenia!Marta -