X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o opinie
Odpowiedz

Proszę o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki,
    od około miesiąca śledzę wasze poczynania na ovu i trzymam kciuki za każdą z was i zielone kropeczki :)
    w końcu zdecydowałam się napisać bo potrzebuję spojrzenia "trzeźwego" oka...
    czy widać bladą kreseczkę na moim teście czy to tylko moje "pragnienie tej kreseczki", podaję linka http://alletanie.pl/obrazki/test.jpg
    nie wiem czy tak to tu działa, dodam iż test robiłam jakies 2h temu bo już nie mogłam wytrzymać:)
    będę wdzięczna za opinie :)

Kochany Michasiu czekamy na Ciebie:*
    xnw4yx8dccihf62o.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm...szczerze to na zdjeciu nie bardzo widac. zrobilas juz nastepne? bo widze ze zrobilas sobie juz pasek ciazowy. jezeli wyszlo to gratuluje z całego serce:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    możecie dziewczyny zerknąć na mój wykres i swoim doświadczonym okiem coś z niego wyczytać? Z góry dziękuję

https://ovufriend.pl/graph/1d4ed58f93c702aff9a4f33cc8e22f00

Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wygląda obiecująco, rozumiem, że staracie się o dzidzię? ( może to głupie pytanie ale w jednej z Twoich notatek napisałaś, że było zabezpieczenie)
    mierz temp. tak jak do tej pory a kiedy będzie termin miesiączki bądź po terminie zrób test. Trzymam kciuki :)
    Możesz też przeglądać galerię wykresów

Miśka003 lubi tę wiadomość

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to prawda, zdarzyło nam się użyć tego tałatajstwa, ale to tylko dlatego, że chcemy żeby to był chłopczyk, a żołnierzyków nie "zepsuliśmy", bo to miał być "element zwiększający napięcie" a nie czysta przyjemność;)
    @ ma być 4 października, więc czasu dużo nie zostało, ale i tak będzie się okropnie dłużyć:/
    dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia:)

Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki i oczywiście wzajemnie :) Wiem , że ciężko jest tak czekać ale widziałam już takie wykresy w galerii, że dziewczyny robiły test parę dni przed a czasami 1 dzień przed @ - wychodziły negatywnie, zaś w dniu spodziewanej miesiączki bądź dzień po spodziewanej mies. już był + (czego Tobie życzę ) :)

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo jak bym tak chciała:)
    przepraszam, że pytam, masz już dzieciaczki czy o pierwsze starania dopiero? Który to cykl starań?
    Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za nas wszystkie:))

Anielka27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem świeżynką to mój pierwszy cykl a o dzieci się teraz zaczęłam starać :) A jak jest u Ciebie kochana?

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świeżynka, ale widzę, że bardzo doświadczona:)
    Mam 9,5 miesięczną córeczkę, ale teraz z mężem marzymy o braciszku dla tego naszego łobuza;)

Gdy zaczęliśmy się tak na poważnie starać to nie myślałam, że to będzie aż tak trudne...:/ choć z pierwszą ciążą też kolorowo nie było...

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cykl "z pomocą" OF drugi, choć nie ukrywam, że nie uważaliśmy w poprzednich cyklach

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 3 października 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dziś 15 dpo a tu nagle rozciągliwy śluz?! Temperatura spadła tak jak zwykle przed @, boli mnie pochwa i szyjka jak na @ a ten śluz całkiem mi pokomplikował to wszystko... Normalnie oszaleć można...:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ