Proszę o opinie
-
Witam dziewczynki,
od około miesiąca śledzę wasze poczynania na ovu i trzymam kciuki za każdą z was i zielone kropeczki
w końcu zdecydowałam się napisać bo potrzebuję spojrzenia "trzeźwego" oka...
czy widać bladą kreseczkę na moim teście czy to tylko moje "pragnienie tej kreseczki", podaję linka http://alletanie.pl/obrazki/test.jpg
nie wiem czy tak to tu działa, dodam iż test robiłam jakies 2h temu bo już nie mogłam wytrzymać
będę wdzięczna za opinie -
Witam,
możecie dziewczyny zerknąć na mój wykres i swoim doświadczonym okiem coś z niego wyczytać? Z góry dziękuję
https://ovufriend.pl/graph/1d4ed58f93c702aff9a4f33cc8e22f00
Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
nick nieaktualnywygląda obiecująco, rozumiem, że staracie się o dzidzię? ( może to głupie pytanie ale w jednej z Twoich notatek napisałaś, że było zabezpieczenie)
mierz temp. tak jak do tej pory a kiedy będzie termin miesiączki bądź po terminie zrób test. Trzymam kciuki
Możesz też przeglądać galerię wykresówMiśka003 lubi tę wiadomość
-
Tak, to prawda, zdarzyło nam się użyć tego tałatajstwa, ale to tylko dlatego, że chcemy żeby to był chłopczyk, a żołnierzyków nie "zepsuliśmy", bo to miał być "element zwiększający napięcie" a nie czysta przyjemność
@ ma być 4 października, więc czasu dużo nie zostało, ale i tak będzie się okropnie dłużyć
dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia:)Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
nick nieaktualnyDzięki i oczywiście wzajemnie Wiem , że ciężko jest tak czekać ale widziałam już takie wykresy w galerii, że dziewczyny robiły test parę dni przed a czasami 1 dzień przed @ - wychodziły negatywnie, zaś w dniu spodziewanej miesiączki bądź dzień po spodziewanej mies. już był + (czego Tobie życzę )
-
Oooo jak bym tak chciała:)
przepraszam, że pytam, masz już dzieciaczki czy o pierwsze starania dopiero? Który to cykl starań?
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za nas wszystkie:))Anielka27 lubi tę wiadomość
Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
nick nieaktualny
-
Świeżynka, ale widzę, że bardzo doświadczona:)
Mam 9,5 miesięczną córeczkę, ale teraz z mężem marzymy o braciszku dla tego naszego łobuza;)
Gdy zaczęliśmy się tak na poważnie starać to nie myślałam, że to będzie aż tak trudne... choć z pierwszą ciążą też kolorowo nie było...Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-
Cześć dziewczyny, dziś 15 dpo a tu nagle rozciągliwy śluz?! Temperatura spadła tak jak zwykle przed @, boli mnie pochwa i szyjka jak na @ a ten śluz całkiem mi pokomplikował to wszystko... Normalnie oszaleć można...Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******
-