Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Proszę o opinie
Odpowiedz

Proszę o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki,
    od około miesiąca śledzę wasze poczynania na ovu i trzymam kciuki za każdą z was i zielone kropeczki :)
    w końcu zdecydowałam się napisać bo potrzebuję spojrzenia "trzeźwego" oka...
    czy widać bladą kreseczkę na moim teście czy to tylko moje "pragnienie tej kreseczki", podaję linka http://alletanie.pl/obrazki/test.jpg
    nie wiem czy tak to tu działa, dodam iż test robiłam jakies 2h temu bo już nie mogłam wytrzymać:)
    będę wdzięczna za opinie :)

Kochany Michasiu czekamy na Ciebie:*
    xnw4yx8dccihf62o.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm...szczerze to na zdjeciu nie bardzo widac. zrobilas juz nastepne? bo widze ze zrobilas sobie juz pasek ciazowy. jezeli wyszlo to gratuluje z całego serce:)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    możecie dziewczyny zerknąć na mój wykres i swoim doświadczonym okiem coś z niego wyczytać? Z góry dziękuję

https://ovufriend.pl/graph/1d4ed58f93c702aff9a4f33cc8e22f00

Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wygląda obiecująco, rozumiem, że staracie się o dzidzię? ( może to głupie pytanie ale w jednej z Twoich notatek napisałaś, że było zabezpieczenie)
    mierz temp. tak jak do tej pory a kiedy będzie termin miesiączki bądź po terminie zrób test. Trzymam kciuki :)
    Możesz też przeglądać galerię wykresów

Miśka003 lubi tę wiadomość

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to prawda, zdarzyło nam się użyć tego tałatajstwa, ale to tylko dlatego, że chcemy żeby to był chłopczyk, a żołnierzyków nie "zepsuliśmy", bo to miał być "element zwiększający napięcie" a nie czysta przyjemność;)
    @ ma być 4 października, więc czasu dużo nie zostało, ale i tak będzie się okropnie dłużyć:/
    dziękuję za odpowiedź i życzę powodzenia:)

Doświadczamy różnych cudów, jedne są materialne inne duchowe, a mój najpiękniejszy Cud śpi w łóżeczku obok...;******

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki i oczywiście wzajemnie :) Wiem , że ciężko jest tak czekać ale widziałam już takie wykresy w galerii, że dziewczyny robiły test parę dni przed a czasami 1 dzień przed @ - wychodziły negatywnie, zaś w dniu spodziewanej miesiączki bądź dzień po spodziewanej mies. już był + (czego Tobie życzę ) :)

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo jak bym tak chciała:)
    przepraszam, że pytam, masz już dzieciaczki czy o pierwsze starania dopiero? Który to cykl starań?
    Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za nas wszystkie:))

Anielka27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem świeżynką to mój pierwszy cykl a o dzieci się teraz zaczęłam starać :) A jak jest u Ciebie kochana?

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świeżynka, ale widzę, że bardzo doświadczona:)
    Mam 9,5 miesięczną córeczkę, ale teraz z mężem marzymy o braciszku dla tego naszego łobuza;)

Gdy zaczęliśmy się tak na poważnie starać to nie myślałam, że to będzie aż tak trudne...:/ choć z pierwszą ciążą też kolorowo nie było...

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 30 września 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cykl "z pomocą" OF drugi, choć nie ukrywam, że nie uważaliśmy w poprzednich cyklach

• Miśka003 Znajoma

Wysłany: 3 października 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dziś 15 dpo a tu nagle rozciągliwy śluz?! Temperatura spadła tak jak zwykle przed @, boli mnie pochwa i szyjka jak na @ a ten śluz całkiem mi pokomplikował to wszystko... Normalnie oszaleć można...:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ