Proszę o pomoc
-
Witam. 10 lipca powinnam dostać okres. Przez ostatnie 4 msc był jak w zegarku, co 32 dni. Staram się o 2 dziecko, wiec przez 2 msc wcześniej byłam na clo i duphastonie, niby nie mam owulacji, chociaż monitoringu nie miałam, ale staram sie od 10 msc i nic.
Przez ostatnie 4 msc nie miałam żadnych plamień itd, unormowało się po duphastonie. Kochałam się bez zabezpieczenia w 7,9, 18, 21 i 31 dc. Miałam kłucia w pochwie 17 dc. 32 dc na papierze zauważyłam śluz z nitkami krwi i lekkie pobolewanie podbrzusza. Zawsze też bolały mnie trochę piersi, a teraz nic. Zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki czyli w środę (33 dc) ale był negatywny, nic tam nie dostrzegłam. Czy jest jeszcze szansa na ciążę? Kiedy zrobić kolejny test? -
nick nieaktualnyTrochę mało tych serduszek jak na starania... Poleca sie mniej wiecej co 2-3 dni od konca okresu do poczatku nastepnego, z tego wlasnie wzgledu ze czesto nie wiadomo koedy owulacja, moze sie poprzestawiac itd.
Ten test teoretycznie juz by wyszedl z seksu do 21 dc, chyba ze owulka byla dopiero w 32 dc i stad te nitki krwi?
Mozesz jeszcze powtorzyc test za kilka dni. Moze jednak sprawdz monitoringiem moze masz owulacje? -
Natalia05 wrote:Trochę mało tych serduszek jak na starania... Poleca sie mniej wiecej co 2-3 dni od konca okresu do poczatku nastepnego, z tego wlasnie wzgledu ze czesto nie wiadomo koedy owulacja, moze sie poprzestawiac itd.
Ten test teoretycznie juz by wyszedl z seksu do 21 dc, chyba ze owulka byla dopiero w 32 dc i stad te nitki krwi?
Mozesz jeszcze powtorzyc test za kilka dni. Moze jednak sprawdz monitoringiem moze masz owulacje?
w 25 dc jeszcze też... zapomniałam napisać. z 25 dc by wyszło? Moje pierwsze dziecko było wpadką, bo miałam mieć PCO. -
nick nieaktualny
-
Natalia05 wrote:Tak mniej wiecej od 12 dpo wychodza testy, czasem sa cienie juz 10 dpo lub dopiero 14 dpo ciezko stwierdzic. Moze beta z krwi?
Wczoraj zaczęły mnie boleć plecy i brzuch, a dziś na papierze różowy śluz, albo miesiączka się rozkręca albo nie wiem co jest... dzis już 36 dc. -
nick nieaktualny
-
Natalia05 wrote:I jak?
-