Proszę o radę beta hcg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypłacz dziecku nie pomoże nie potrzebnie się zamartwiasz według mnie bardzo ładnie Ci beta przyrasta ciesz się ciążą i Fasolką ewentualnie w poniedziałek powtórz ale nie skupiaj się tak bardzo na %, bo nie to jest najważniejsze dbaj o siebie i maluszka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dddodiii wyobrazam sobie jak sie czujesz... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!! Ostatni cykl przeszlam strasznie @ spozniala sie dlugo raz wyszedl mi pozytywny test ciazowy (wszyscy widzieli druga kreske) mnostwo stresu nerwow,,, nikt ze mna nie wytrzymywal, Bylam gdzies obok niepewna co sie dzieje, Teraz postanowilam odposcic no i ciesze sie ze jest takie fajne forum gdzie mozna o wszystkim popisac.[/link]
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:dddodiii wyobrazam sobie jak sie czujesz... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!! Ostatni cykl przeszlam strasznie @ spozniala sie dlugo raz wyszedl mi pozytywny test ciazowy (wszyscy widzieli druga kreske) mnostwo stresu nerwow,,, nikt ze mna nie wytrzymywal, Bylam gdzies obok niepewna co sie dzieje, Teraz postanowilam odposcic no i ciesze sie ze jest takie fajne forum gdzie mozna o wszystkim popisac.
Tylko muszę na okres teraz czekać...to będzie najgorsze...nie wiem kiedy będzie,a zawsze wiedziałam...takie cos 56% z nas przechodzi za pierwszym razem,a potem już...ciąża:)))
A Ty też takie coś już miałaś?
-
Super ze juz czujesz się dobrze!! Mi dlugo spoznial się okres nawet test mi wyszedł pozytywny ale niestety nic z tego @ przyszła 31 grudnia. Pewnie byłabym w podobnej sytuacji jak ty gdybym tylko miała możliwość zrobienia bety ale mieszkam poza granicami Polski i tutaj nie ma ginekologów jak w kraju. Tylko rodzinny lekaz mi pozostaje i testowanie zaczelam nowy cykl jestem juz po @ i czekam na owulacje pozdrawiam gorąco i bede trzymac kciuki za Ciebie!![/link]
-
nick nieaktualnyNo właśnie:Wszystko przez te testy..te badania bety...po co to?
Mirabelka?
A długo czekałaś na okres?Nie miałaś żadnego innego krwawienia?
Mi gin powiedział,że mam powtórzyć betę-w środę lub pod koniec tygodnia..I teraz nie wiem czy jutro iść?Bo potem pracuję w czw.i piątek do 14,a lab.mam czynne do 14.25,chyba ze bym wyszła wcześniej i bym zdążyła w piątek
Gin powiedział,że jak będzie spadać,to ok,a jak nie,to nie wyklucza ciąży pozamacicznej...
Już tak marzę ,żeby dostać tą @ ... -
Dobrze, że masz takie nastawienie. Na działanie, a nie rozpacz. Uda się. Tego Ci życzę.
Ja nigdy nie robiłam bety, bo nigdy nie czułam potrzeby sprawdzania. Nie rozumiem też do końca potrzeby, choć nie twierdzę, że nie ma to sensu. Ja robiłam tylko testy i chodziłam do gina. A i tak byłam nieziemsko wystraszona.
Powodzenia! -