X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przezroczysty śluz z nitkami krwi
Odpowiedz

Przezroczysty śluz z nitkami krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co myśleć. @ powinnam dostać 8 kwietnia w ten dzień zrobiłam test i wyszła bardzo bardzo blada kreska. Zrobiłam bete (1.2) wyszła ujemna. Wczoraj rano miałam śluz z nitkami krwi. Dziś 5 dzień spóźnia mi się @, test negatywny. Brzuch boli delikatnie jak na okres od tygodnia, ale się nic nie pojawia. Mój lekarz ma koronawirusa, a dostać się do innego graniczy z cudem.

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test albo betę :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Powtórz test albo betę :)
    Będą testować może za dwa dni.

• Nutka Mini Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2021, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu dodać zdjęcie jestem tu nowa

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka Mini wrote:
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu dodać zdjęcie jestem tu nowa
    Zaladuj foto na zapodaj.pl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ