X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przezroczysty śluz z nitkami krwi
Odpowiedz

Przezroczysty śluz z nitkami krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co myśleć. @ powinnam dostać 8 kwietnia w ten dzień zrobiłam test i wyszła bardzo bardzo blada kreska. Zrobiłam bete (1.2) wyszła ujemna. Wczoraj rano miałam śluz z nitkami krwi. Dziś 5 dzień spóźnia mi się @, test negatywny. Brzuch boli delikatnie jak na okres od tygodnia, ale się nic nie pojawia. Mój lekarz ma koronawirusa, a dostać się do innego graniczy z cudem.

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test albo betę :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Powtórz test albo betę :)
    Będą testować może za dwa dni.

• Nutka Mini Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2021, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu dodać zdjęcie jestem tu nowa

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka Mini wrote:
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu dodać zdjęcie jestem tu nowa
    Zaladuj foto na zapodaj.pl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ