X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przezroczysty śluz z nitkami krwi
Odpowiedz

Przezroczysty śluz z nitkami krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co myśleć. @ powinnam dostać 8 kwietnia w ten dzień zrobiłam test i wyszła bardzo bardzo blada kreska. Zrobiłam bete (1.2) wyszła ujemna. Wczoraj rano miałam śluz z nitkami krwi. Dziś 5 dzień spóźnia mi się @, test negatywny. Brzuch boli delikatnie jak na okres od tygodnia, ale się nic nie pojawia. Mój lekarz ma koronawirusa, a dostać się do innego graniczy z cudem.

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test albo betę :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Powtórz test albo betę :)
    Będą testować może za dwa dni.

• Nutka Mini Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2021, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu dodać zdjęcie jestem tu nowa

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka Mini wrote:
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu dodać zdjęcie jestem tu nowa
    Zaladuj foto na zapodaj.pl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ