Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Przezroczysty śluz z nitkami krwi
Odpowiedz

Przezroczysty śluz z nitkami krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co myśleć. @ powinnam dostać 8 kwietnia w ten dzień zrobiłam test i wyszła bardzo bardzo blada kreska. Zrobiłam bete (1.2) wyszła ujemna. Wczoraj rano miałam śluz z nitkami krwi. Dziś 5 dzień spóźnia mi się @, test negatywny. Brzuch boli delikatnie jak na okres od tygodnia, ale się nic nie pojawia. Mój lekarz ma koronawirusa, a dostać się do innego graniczy z cudem.

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test albo betę :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Sylllwa Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Powtórz test albo betę :)
    Będą testować może za dwa dni.

• Nutka Mini Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2021, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu dodać zdjęcie jestem tu nowa

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka Mini wrote:
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jak tu dodać zdjęcie jestem tu nowa
    Zaladuj foto na zapodaj.pl

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ