Ranking testów ciążowych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ulaa wrote:ja używam tych z domowego laboratorium i tez mnie nigdy nie oszukały i nie pokazuja zadnego cienia cienia;)
Ja używałam tych z domowego laboratorum owulacyjnych, i jakieś zamazane te kreski wychodziły...a raz kupiłam z firmy Amil (chyba jakoś tak to się nazywa) no i wychodziły wyraźne kreseczki..Nie wiem jak to wychodzi przy ciążowych...
Na poniedziałkowe testowanie mam te głupie 10-tki Pepino.. Nie wiem czy kupić jeszcze jakiś? -
nick nieaktualny
-
Podbijam temat
Przechodzilam kilka ciaz biochemicznych, zdarzalo sie (w ciazach potwierdzonych beta), ze nie wszystkie testy pokazaly druga blada kreske.
Nr 1 dla mnie to amil plytkowy
Nr 2 z allegro z zielona koncowka, ale na te trzeba uwazac, bo na nich kobieta starajaca sie zawsze cos wypatrzy, ale trzeba zdroworazsadkowo odroznic szary od rozowego
Najgorsze jakie mialam w 2 ciazach prawidlowych lub przy becie 0,1 to
Romed pokazaly dwie mega wyrazne krechy przy becie >0,1 i
Pre test nie pokazal ciazy pod koniec 5 tc gdzie wszystkie inne pokazywaly juz wyrazne krechy
Allegro z niebieska koncowka wskazal ciaze przy becie 0,1
Obecnie starajac sie na luzie bez potrzeby wytrzeszczu przy wpatrywaniu w test jestem zadowolona z tanich allegrowych z zielona koncowka. -
inka84 wrote:Podbijam temat
Przechodzilam kilka ciaz biochemicznych, zdarzalo sie (w ciazach potwierdzonych beta), ze nie wszystkie testy pokazaly druga blada kreske.
Nr 1 dla mnie to amil plytkowy
Nr 2 z allegro z zielona koncowka, ale na te trzeba uwazac, bo na nich kobieta starajaca sie zawsze cos wypatrzy, ale trzeba zdroworazsadkowo odroznic szary od rozowego
Najgorsze jakie mialam w 2 ciazach prawidlowych lub przy becie 0,1 to
Romed pokazaly dwie mega wyrazne krechy przy becie >0,1 i
Pre test nie pokazal ciazy pod koniec 5 tc gdzie wszystkie inne pokazywaly juz wyrazne krechy
Allegro z niebieska koncowka wskazal ciaze przy becie 0,1
Obecnie starajac sie na luzie bez potrzeby wytrzeszczu przy wpatrywaniu w test jestem zadowolona z tanich allegrowych z zielona koncowka.
Jak mialas bete 0,1 i test pokazal ciaze to bylas w ciazy czy nie?
Mi wlasnie dzis rano wyszedl cien cienia widziany golym okiem, pobieglam na bete a tam >1 i zastanawiam sie JAK TO MOZLIWE? ;( -
Co do polecania to nie bardzo mogę się wypowiadać, ale mi ładne dwie kreski pokazał test o pasującej nazwie Vitam
Odradzam zdecydowanie paskowy Pre-test - dwa razy pokazał mi jasną, ale widoczną drugą kreskę podczas gdy dzień później beta była <0,1 - nie warto sobie robić przykrości...grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Madziuszka wrote:Polecam Pink, odradzam pre-test
mi z kolei pink pokazał wynik fałszywie negatywny (4 dni po spodziewanej @) -
aaana wrote:Jak mialas bete 0,1 i test pokazal ciaze to bylas w ciazy czy nie?
Mi wlasnie dzis rano wyszedl cien cienia widziany golym okiem, pobieglam na bete a tam >1 i zastanawiam sie JAK TO MOZLIWE? ;(
Beta 0,1 to brak ciazy.
Ja juz na cienie nie zwracam uwagi, trzeba patrzec czy ow cien jest rozowy czy szary, takie szare cienie czesto sie zdarzaja.
Lillith, kiya lubią tę wiadomość
-
Ja również miałam Pink test, polecono mi go w aptece i jak dla mnie jest wiarygodny - używałam go trzy razy, po terminie @,i za każdym razem wynik był negatywny, i po 1-3 dniach dostałam @."Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same."...
-