X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rehabilitacja po inseminacji
Odpowiedz

Rehabilitacja po inseminacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneczka1993 Nowa

Wysłany: 28 listopada 2023, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy orientujecie się jak jestem tydzień po inseminacji i zaczęłam rehabilitację kolana to czy to ma bardzo zły wpływ na ewentualne zapłodnienie?
    Jako zabiegi na rehabilitację mam pole magnetyczne, laser, prądy trans i kriorerapię.
    Czy któraś z Was miała podobną sytuację?

• stokrotka00 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2023, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że najlepiej będzie spytać rehabilitanta bądź lekarza czy te zabiegi są ewentualnie bezpieczne we wczesnej ciąży. Jeśli tak, to nie martwiłabym się dodatkowo. Jeśli nie, to myślę że zależy ile te zabiegi będą trwać. Bo to zwykle nie jest jedna sesja tylko kilka, a teoretycznie 10dpo jest już szansa na dwie kreski.

Aneczka1993 lubi tę wiadomość

Starania od początku 2023 🙏

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75
    Histeroskopia 2024 - usuniecie polipow i leczenie zapalenia endometrium ✅
    Jajowody drożne ✅
    Suplementy: Witaminy, Shatavari, NAC 1200, Magnez

Wyniki ok ✅
    Aglutynacje i agregacje 🤔
    Suplementy: PregnaOn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ