Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rehabilitacja po inseminacji
Odpowiedz

Rehabilitacja po inseminacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneczka1993 Nowa

Wysłany: 28 listopada 2023, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy orientujecie się jak jestem tydzień po inseminacji i zaczęłam rehabilitację kolana to czy to ma bardzo zły wpływ na ewentualne zapłodnienie?
    Jako zabiegi na rehabilitację mam pole magnetyczne, laser, prądy trans i kriorerapię.
    Czy któraś z Was miała podobną sytuację?

• stokrotka00 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2023, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że najlepiej będzie spytać rehabilitanta bądź lekarza czy te zabiegi są ewentualnie bezpieczne we wczesnej ciąży. Jeśli tak, to nie martwiłabym się dodatkowo. Jeśli nie, to myślę że zależy ile te zabiegi będą trwać. Bo to zwykle nie jest jedna sesja tylko kilka, a teoretycznie 10dpo jest już szansa na dwie kreski.

Aneczka1993 lubi tę wiadomość

Starania od początku 2023 🙏

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75
    Histeroskopia 2024 - usuniecie polipow i leczenie zapalenia endometrium ✅
    Jajowody drożne ✅
    Suplementy: Witaminy, Shatavari, NAC 1200, Magnez

Wyniki ok ✅
    Aglutynacje i agregacje 🤔
    Suplementy: PregnaOn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ