X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rossman testy facelle ciążowe oszukują
Odpowiedz

Rossman testy facelle ciążowe oszukują

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tescie dzis i wczoraj blada kreska , przed chwila dostalam @, jeśli nie chcesz przeżyć zawod tak jak ja , kup inny test. Facelle test z rossmana omijać z daleka

• Laven. Nowa

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wykrył biochem? Ja właśnie tylko kupię te rosmanowskie, bo są niedrogie i jak nie było ciąży to biel. W ciąży biochemicznej mi wyszła bardzo blada kreska, więc tego dnia poszłam na betę i wyszła 6, ale tydzień później dostałam okres. Miesiąc później ta sama sytuacja i beta tego dnia 13.
    Ja za to nie lubię bobo test, zawsze się zastanawiałam czy to miejsce na kreskę czy cień cienia.

syy29vvjz7uzi6t0.png
  • BlueSky Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odradzam Clearblue z plusem..

Deedee87 lubi tę wiadomość

• Muszka05 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie facelle tez zawiódł, była kreska na dwóch i dostałam okres normalnie ... testowane 3 dni przed.

Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb

Mama trójki dzieci z ogonami🐶

Zoi ❤️ 36+5, 1900g
  • JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie facelle też dwa razy pokazało słabą kreskę, ciąży nie było, biolchema na pewno też nie.

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laven. wrote:
    Może wykrył biochem? Ja właśnie tylko kupię te rosmanowskie, bo są niedrogie i jak nie było ciąży to biel. W ciąży biochemicznej mi wyszła bardzo blada kreska, więc tego dnia poszłam na betę i wyszła 6, ale tydzień później dostałam okres. Miesiąc później ta sama sytuacja i beta tego dnia 13.
    Ja za to nie lubię bobo test, zawsze się zastanawiałam czy to miejsce na kreskę czy cień cienia.
    Maz nie ma plemnikow , beta 0
    Testy oszukują, na pewno nie było cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odradzam bobo testy z rossmana. Te płytkowe. Za każdym razem mam dwie kreski.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ