Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rossman testy facelle ciążowe oszukują
Odpowiedz

Rossman testy facelle ciążowe oszukują

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tescie dzis i wczoraj blada kreska , przed chwila dostalam @, jeśli nie chcesz przeżyć zawod tak jak ja , kup inny test. Facelle test z rossmana omijać z daleka

• Laven. Nowa

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wykrył biochem? Ja właśnie tylko kupię te rosmanowskie, bo są niedrogie i jak nie było ciąży to biel. W ciąży biochemicznej mi wyszła bardzo blada kreska, więc tego dnia poszłam na betę i wyszła 6, ale tydzień później dostałam okres. Miesiąc później ta sama sytuacja i beta tego dnia 13.
    Ja za to nie lubię bobo test, zawsze się zastanawiałam czy to miejsce na kreskę czy cień cienia.

syy29vvjz7uzi6t0.png
  • BlueSky Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odradzam Clearblue z plusem..

Deedee87 lubi tę wiadomość

• Muszka05 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie facelle tez zawiódł, była kreska na dwóch i dostałam okres normalnie ... testowane 3 dni przed.

Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb

Mama trójki dzieci z ogonami🐶

Zoi ❤️ 36+5, 1900g
  • JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie facelle też dwa razy pokazało słabą kreskę, ciąży nie było, biolchema na pewno też nie.

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laven. wrote:
    Może wykrył biochem? Ja właśnie tylko kupię te rosmanowskie, bo są niedrogie i jak nie było ciąży to biel. W ciąży biochemicznej mi wyszła bardzo blada kreska, więc tego dnia poszłam na betę i wyszła 6, ale tydzień później dostałam okres. Miesiąc później ta sama sytuacja i beta tego dnia 13.
    Ja za to nie lubię bobo test, zawsze się zastanawiałam czy to miejsce na kreskę czy cień cienia.
    Maz nie ma plemnikow , beta 0
    Testy oszukują, na pewno nie było cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odradzam bobo testy z rossmana. Te płytkowe. Za każdym razem mam dwie kreski.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ