X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie RÓZNE BOLE W CIAZY
Odpowiedz

RÓZNE BOLE W CIAZY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mala2456 Znajoma

Wysłany: 23 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was miala bole kregoslupa we wczesnej ciazy? bole jajnikow ? uczucie ze zaraz cos z was wyleci ( tak jak przed okresem)

mala2456
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy jest sens zakladania nowego watku, mozesz poczytac o tym w PIERWSZE OBJAWY ale z tego co wiem takie bole pojawiaja sie we wczesnej ciazy lecz nie musza byc pewniakiem. mialam w zeszlym cyklu bole jajnikow i 10 dni bolal mnie kregoslup i nic.

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ