X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie RÓZNE BOLE W CIAZY
Odpowiedz

RÓZNE BOLE W CIAZY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mala2456 Znajoma

Wysłany: 23 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was miala bole kregoslupa we wczesnej ciazy? bole jajnikow ? uczucie ze zaraz cos z was wyleci ( tak jak przed okresem)

mala2456
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy jest sens zakladania nowego watku, mozesz poczytac o tym w PIERWSZE OBJAWY ale z tego co wiem takie bole pojawiaja sie we wczesnej ciazy lecz nie musza byc pewniakiem. mialam w zeszlym cyklu bole jajnikow i 10 dni bolal mnie kregoslup i nic.

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ