X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie RÓZNE BOLE W CIAZY
Odpowiedz

RÓZNE BOLE W CIAZY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mala2456 Znajoma

Wysłany: 23 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was miala bole kregoslupa we wczesnej ciazy? bole jajnikow ? uczucie ze zaraz cos z was wyleci ( tak jak przed okresem)

mala2456
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy jest sens zakladania nowego watku, mozesz poczytac o tym w PIERWSZE OBJAWY ale z tego co wiem takie bole pojawiaja sie we wczesnej ciazy lecz nie musza byc pewniakiem. mialam w zeszlym cyklu bole jajnikow i 10 dni bolal mnie kregoslup i nic.

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ