Różowe uplawy
-
Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyMonika3434 wrote:Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam
Mam tą samą sytuację tylko blado różowe plamienie było 18dc i 19dc rano ani śladu do tej pory od czasu do czasu bol w podbrzusza. Jak Twoja sytuacja się rozwiązała? -