X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Różowe uplawy
Odpowiedz

Różowe uplawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika3434 Nowa

Wysłany: 16 lipca 2021, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika3434 wrote:
    Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam

Mam tą samą sytuację tylko blado różowe plamienie było 18dc i 19dc rano ani śladu do tej pory od czasu do czasu bol w podbrzusza. Jak Twoja sytuacja się rozwiązała?

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 14 października 2021, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podejrzewam, że to plamienie okołoowulacyjne. Poczytajcie sobie o tym, czasem po prostu tak się zdarza.

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ