Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Różowe uplawy
Odpowiedz

Różowe uplawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika3434 Nowa

Wysłany: 16 lipca 2021, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika3434 wrote:
    Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam

Mam tą samą sytuację tylko blado różowe plamienie było 18dc i 19dc rano ani śladu do tej pory od czasu do czasu bol w podbrzusza. Jak Twoja sytuacja się rozwiązała?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2021, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podejrzewam, że to plamienie okołoowulacyjne. Poczytajcie sobie o tym, czasem po prostu tak się zdarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ