X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Różowe uplawy
Odpowiedz

Różowe uplawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika3434 Nowa

Wysłany: 16 lipca 2021, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika3434 wrote:
    Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam

Mam tą samą sytuację tylko blado różowe plamienie było 18dc i 19dc rano ani śladu do tej pory od czasu do czasu bol w podbrzusza. Jak Twoja sytuacja się rozwiązała?

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 14 października 2021, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podejrzewam, że to plamienie okołoowulacyjne. Poczytajcie sobie o tym, czasem po prostu tak się zdarza.

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ