X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Różowe uplawy
Odpowiedz

Różowe uplawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika3434 Nowa

Wysłany: 16 lipca 2021, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika3434 wrote:
    Witam. Dziewczyny może któraś z was teżtak miała. A mianowicie 15dc zauważyłam wieczorem brazowy śluz na papierze toaletowym po siusiu pozniej w nocy cisza. Rano śluz różowy. Pol dnia cisza. Wieczorem znow różowy i bol jak na okres. I tak juz 3 dni. Dodam ze 3 dni wcześniej Wogole nie miałam ochoty na jedzenie a później non stop głodna jestem. Co moze byc przyczyna? Miala tak któraś z was? Pozdrawiam

Mam tą samą sytuację tylko blado różowe plamienie było 18dc i 19dc rano ani śladu do tej pory od czasu do czasu bol w podbrzusza. Jak Twoja sytuacja się rozwiązała?

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 14 października 2021, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podejrzewam, że to plamienie okołoowulacyjne. Poczytajcie sobie o tym, czasem po prostu tak się zdarza.

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ