X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Różowy śluz tydzień przed miesiączką
Odpowiedz

Różowy śluz tydzień przed miesiączką

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Inciak Nowa

Wysłany: 16 października 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, radźcie...
    Moje cykle wahają się między 30-35 dni. Śluz płodny był 30 września, a więc 15 dni temu. Ból owulacyjny 3 dni później. Kilka dni temu zauważyłam różowy śluz. Niewiele tego było. Tzn. przy podcieraniu zauważyłam na papierze, bielizna czysta. Co to może być?

Na 1-2 dni przed okresem zawsze mam plamienia. Dziś jest 36 dc i nic się nie dzieje...
    Czy to ciąża? A jeśli nie to co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 22:50

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test...

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Inciak Nowa

Wysłany: 17 października 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam, jedna kreska...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ