Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Różowy śluz tydzień przed miesiączką
Odpowiedz

Różowy śluz tydzień przed miesiączką

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Inciak Nowa

Wysłany: 16 października 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, radźcie...
    Moje cykle wahają się między 30-35 dni. Śluz płodny był 30 września, a więc 15 dni temu. Ból owulacyjny 3 dni później. Kilka dni temu zauważyłam różowy śluz. Niewiele tego było. Tzn. przy podcieraniu zauważyłam na papierze, bielizna czysta. Co to może być?

Na 1-2 dni przed okresem zawsze mam plamienia. Dziś jest 36 dc i nic się nie dzieje...
    Czy to ciąża? A jeśli nie to co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 22:50

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test...

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    35 👩 🧔‍♂️32
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Inciak Nowa

Wysłany: 17 października 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam, jedna kreska...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ