X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rozpulchnienie pochwy
Odpowiedz

Rozpulchnienie pochwy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • walbi Znajoma

Wysłany: 16 maja 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    Dzisiaj zauważyłam u siebie dość mocne rozpulchnienie pochwy, szczególnie tej ściany bliżej brzucha - jest strasznie gąbczasta i miękka.
    I ogólnie rzecz biorąc - ciasno tam. Bardzo ;)
    Dziś jest mój 26 dc, według OF 10 dpo. Póki co testy sikane negatywne. Na becie jeszcze nie byłam, brakuje mi odwagi.
    Dodam tylko, że wczoraj miałam plamienie i taki biały rozciągliwy śluz. Dziś jest po prostu rozciągliwy, bez śladów plamienia.
    Co o tym myślicie?

6 cs
    Morfologia 4%
    b8c67178b118402832c21bbc12501991.png
  • Kitty.Noir Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko mozliwe, niestety objawy Pms i wczesnej ciazy bywają podobne, sama regularnie sie nabieram.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ