Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rozpulchnienie pochwy
Odpowiedz

Rozpulchnienie pochwy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • walbi Znajoma

Wysłany: 16 maja 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    Dzisiaj zauważyłam u siebie dość mocne rozpulchnienie pochwy, szczególnie tej ściany bliżej brzucha - jest strasznie gąbczasta i miękka.
    I ogólnie rzecz biorąc - ciasno tam. Bardzo ;)
    Dziś jest mój 26 dc, według OF 10 dpo. Póki co testy sikane negatywne. Na becie jeszcze nie byłam, brakuje mi odwagi.
    Dodam tylko, że wczoraj miałam plamienie i taki biały rozciągliwy śluz. Dziś jest po prostu rozciągliwy, bez śladów plamienia.
    Co o tym myślicie?

6 cs
    Morfologia 4%
    b8c67178b118402832c21bbc12501991.png
  • Kitty.Noir Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko mozliwe, niestety objawy Pms i wczesnej ciazy bywają podobne, sama regularnie sie nabieram.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ