X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rozpulchnienie pochwy
Odpowiedz

Rozpulchnienie pochwy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • walbi Znajoma

Wysłany: 16 maja 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    Dzisiaj zauważyłam u siebie dość mocne rozpulchnienie pochwy, szczególnie tej ściany bliżej brzucha - jest strasznie gąbczasta i miękka.
    I ogólnie rzecz biorąc - ciasno tam. Bardzo ;)
    Dziś jest mój 26 dc, według OF 10 dpo. Póki co testy sikane negatywne. Na becie jeszcze nie byłam, brakuje mi odwagi.
    Dodam tylko, że wczoraj miałam plamienie i taki biały rozciągliwy śluz. Dziś jest po prostu rozciągliwy, bez śladów plamienia.
    Co o tym myślicie?

6 cs
    Morfologia 4%
    b8c67178b118402832c21bbc12501991.png
  • Kitty.Noir Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko mozliwe, niestety objawy Pms i wczesnej ciazy bywają podobne, sama regularnie sie nabieram.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ