Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie SAŁATA! O.o
Odpowiedz

SAŁATA! O.o

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina666 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Troche mnie to zdziwilo bo jest prawie północ a ja mam straaaszną ochote na sałate lodową. zjadłam juz pól głowki bez niczego, nigdy tak nie mialam a teraz jakos tak mi bardziej smakuje ze az sie nie chce przestawac jesc,
    czy to nie jest nie normalne? hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Yyyy no moze normalne. Pewnie masz zwiekszone zapotrzebowanie na kwas foliowy, co moze byc zupelnie normalne skoro starasz sie o dziecko.
    Ja mam całe zycie napady na rozne jedzenie i o dziwnych porach, no ale to ja ;) juz tak mam a w ciazy nie jestem ;]

• Malina666 Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh tylko ja własnie kwas foliowy to normalnie w tabletkach biore :P dlatego sie zdziwiłam skad taka mega zachcianka u mnie ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie zdarzylo jesc czekolade rumowa z bakaliami do rosolu. Gryz czekolady, lyzka rosolu ;) i nie, nie byla to ciaza. Nie jedz tyle bo przytyjesz ;p

Malina666 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Malina666 Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh okej dzięki dziewczyny ;)
    chociaż od salaty to nie przytyje ^^

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ