X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie SAŁATA! O.o
Odpowiedz

SAŁATA! O.o

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina666 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Troche mnie to zdziwilo bo jest prawie północ a ja mam straaaszną ochote na sałate lodową. zjadłam juz pól głowki bez niczego, nigdy tak nie mialam a teraz jakos tak mi bardziej smakuje ze az sie nie chce przestawac jesc,
    czy to nie jest nie normalne? hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Yyyy no moze normalne. Pewnie masz zwiekszone zapotrzebowanie na kwas foliowy, co moze byc zupelnie normalne skoro starasz sie o dziecko.
    Ja mam całe zycie napady na rozne jedzenie i o dziwnych porach, no ale to ja ;) juz tak mam a w ciazy nie jestem ;]

• Malina666 Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh tylko ja własnie kwas foliowy to normalnie w tabletkach biore :P dlatego sie zdziwiłam skad taka mega zachcianka u mnie ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie zdarzylo jesc czekolade rumowa z bakaliami do rosolu. Gryz czekolady, lyzka rosolu ;) i nie, nie byla to ciaza. Nie jedz tyle bo przytyjesz ;p

Malina666 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Malina666 Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh okej dzięki dziewczyny ;)
    chociaż od salaty to nie przytyje ^^

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ