X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie SAŁATA! O.o
Odpowiedz

SAŁATA! O.o

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malina666 Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Troche mnie to zdziwilo bo jest prawie północ a ja mam straaaszną ochote na sałate lodową. zjadłam juz pól głowki bez niczego, nigdy tak nie mialam a teraz jakos tak mi bardziej smakuje ze az sie nie chce przestawac jesc,
    czy to nie jest nie normalne? hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Yyyy no moze normalne. Pewnie masz zwiekszone zapotrzebowanie na kwas foliowy, co moze byc zupelnie normalne skoro starasz sie o dziecko.
    Ja mam całe zycie napady na rozne jedzenie i o dziwnych porach, no ale to ja ;) juz tak mam a w ciazy nie jestem ;]

• Malina666 Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh tylko ja własnie kwas foliowy to normalnie w tabletkach biore :P dlatego sie zdziwiłam skad taka mega zachcianka u mnie ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie zdarzylo jesc czekolade rumowa z bakaliami do rosolu. Gryz czekolady, lyzka rosolu ;) i nie, nie byla to ciaza. Nie jedz tyle bo przytyjesz ;p

Malina666 lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Malina666 Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh okej dzięki dziewczyny ;)
    chociaż od salaty to nie przytyje ^^

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ