SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:W poniedziałek jadę na punkcje. W tym tygodniu okaże się kiedy będzie testowanie.
Już ?!! Ale ten czas leci, teraz czekamy aż złożysz jajeczka ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny a anty TPO i anty TG tak samo jak tsh 2-5 dc? Bo patrzę co mogę zbadać w pn ( 5dc ). Tak się stresuje, że już nie wiem.
Które takie z ważniejszych póki co ?
08.08 mam wizytę to chciałabym z jakimiś wynikami pójść do gin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 00:35
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Tarczyce można badać w każdym dniu cyklu.
Jedna_z_Wielu, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzrna, uszy do góry
Zbieraj siły na kolejny cykl..
Wiem, że dziś pewnie cały dzień skopany będzie, ale każda z nas wie doskonale o tym, że zaraz nabierzesz sił i nadziei na kolejny miesiąc
Takie już jesteśmy silne babki, a słabe tylko przez 1-2dni w miesiącu, właśnie w 1. dc..
Przytulam :* :*
Aksamitna - trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję!! I za to, żeby transfer również odbył się w tym tygodniu. W kolejną niedzielę będzie już tylko relaks i odpoczywanie (no i miliard myśli w głowie
Każdej z Was życzę udanej niedzieli!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest mega słonecznie i meeega pozytywnieCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Czarna tak mi przykro ; ( Tule Cię i przechodzimy sierpień razem ( jak się nie pogniewasz ). Musi się kiedyś udać, tylko trochę cierpliwości :*
Aksamitna, nie ukrywam, że nie jestem w temacie, ale trzymam kciukiCzrna 81 lubi tę wiadomość
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Ja muszę testować wcześniej z polecenia mojej gin czyli 12.08 beta i odstawiam dupka.
Amy szkoda że nie prowadzisz wykresu
Dziś czuję tylko lekkie kłucie jajnika nie to co w czoraj wczoraj wieczorem miałam armagedon
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja muszę testować wcześniej z polecenia mojej gin czyli 12.08 beta i odstawiam dupka.
Amy szkoda że nie prowadzisz wykresu
Dziś czuję tylko lekkie kłucie jajnika nie to co w czoraj wczoraj wieczorem miałam armagedon -
Flowwer, wskakujesz z testowaniem na moje miejsce, które mam nadzieję przyniesie Ci szczęście nie takie cuda tu na forum widziałyśmy
zubii, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przeskakuje z lipcowek. dawno mnie tu nie było :* u mnie dużo się dzieje. Kolejny cykl był nieudany ale nawet nie miałam czasu o tym myslec. Pracuje dalej na etacie ale otwieram salon masażu i jeszcze dystrybucję kosmetyków naturalnych także mam dużo roboty teraz
Za to mój mąż miał dola. I pytał. Się czy jeśli wina leży po jego stronie to czy ja go zostawię biedulek. Ale pogadaliśmy i mu lepiej. I chyba była Nam potrzebna taka rozmowa bo wcześniej to tak teoretycznie poruszalismy temat Zanim sie staraliśmy.
A tak poza tym moja kumpela nas odwiedziła z 5 miesiącu jest i cudownie wygląda az się miło na nią patrzy
A co u was ??Flowwer lubi tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Czarna tak mi przykro ; ( Tule Cię i przechodzimy sierpień razem ( jak się nie pogniewasz ). Musi się kiedyś udać, tylko trochę cierpliwości :*
Aksamitna, nie ukrywam, że nie jestem w temacie, ale trzymam kciukiJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
sylwia198808 wrote:Czrna, uszy do góry
Zbieraj siły na kolejny cykl..
Wiem, że dziś pewnie cały dzień skopany będzie, ale każda z nas wie doskonale o tym, że zaraz nabierzesz sił i nadziei na kolejny miesiąc
Takie już jesteśmy silne babki, a słabe tylko przez 1-2dni w miesiącu, właśnie w 1. dc..
Przytulam :* :*
Aksamitna - trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję!! I za to, żeby transfer również odbył się w tym tygodniu. W kolejną niedzielę będzie już tylko relaks i odpoczywanie (no i miliard myśli w głowie
Każdej z Was życzę udanej niedzieli!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest mega słonecznie i meeega pozytywnieCzarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Głuptasie o co tu się gniewać. Przechodzimy razem będzie raźniej Stymulujesz się czymś czy starania naturalne? Ja nie wiem jeszcze co począć z tym cyklem. Jedziemy za niecałe 2 tygodnie nad morze więc monitoring utrudniony. Nie wiem czy nie ruszyć do innego lekarza zapytać o opinię,bo wydaje mi się że zbyt dużą dawkę clo dostaję. Skoro tak dobrze moje jajniki reagują to myślę że 2 tabletki dziennie by starczyły, i nie upośledzałyby endo tak jak 4 tabletki dziennie.
Mam tylko ten duhaston od tego lekarza co mnie tylko odbebnil.
Za to 08.08 mam wizytę znów u innego i to będzie mój 13dc, więc zobaczymy co powie.
Jutro mam zrobić badania i nie wiem jak to będzie
Co do tego innego lekarza to nie głupi pomysł, ja tak właśnie teraz robię.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Moje drogie jak po weekendzie ?
W piatek mialam wizyte i dostalam Clo 1 tabletkę dziennie od 5dc do 9 dc.
Jutro zaczynam. Sa od tego jakies skutki uboczne ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Moje drogie jak po weekendzie ?
Jutro zaczynam. Sa od tego jakies skutki uboczne ?
Nie brałam, więc się nie wypowiem ; (Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Meśka wrote:Moje drogie jak po weekendzie ?
Jutro zaczynam. Sa od tego jakies skutki uboczne ?