SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
POTRZEBA MI RADY
http://allegro.pl/zestaw-mebli-bambusowy-vip-bambus-rattan-i6872003604.html
dziewczyny opłaca się ten zestaw ? czy lepiej dołożyć i kupić coś lepszego. Potrzebuje jakis stolik mały kawowy plus dwa krzeselka na balkon znalazlam cos takiego :p -
Metyle biorę od dawna. Acard tez. A czy ktoś mi da klekse to się okaże.
-
staraczka1111 wrote:POTRZEBA MI RADY
dziewczyny opłaca się ten zestaw ? czy lepiej dołożyć i kupić coś lepszego. Potrzebuje jakis stolik mały kawowy plus dwa krzeselka na balkon znalazlam cos takiego :pstaraczka1111 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
dziewczyny opłaca się ten zestaw ? czy lepiej dołożyć i kupić coś lepszego. Potrzebuje jakis stolik mały kawowy plus dwa krzeselka na balkon znalazlam cos takiego :p
Jakiś mega tani ten zestaw. Jak dla mnie podejrzane
Położyłam się spać, przespałam 2h i ledwo się zwlekałam z łóżka teraz żeby jeszcze w kuchni trochę ogarnąć. Głowa mnie boli chyba bardziej niż przed spaniem idę zaraz spowrotem do łóżka chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 20:04
-
Hopeless wrote:Flowwer wyszła mi mthfr heterozygota i pai 1 homozygota.
Może rzeczywiście w związku z tym pai-1 ten clexane pomoże, zawsze to jakiś punkt zaczepienia. W poprzednich ciążach oprócz acardu nic Ci gin innego nie dawał? A jakieś badania w kierunku zaburzeń krzepnięcia jeszce robiłaś?
Ja też planuje zrobić te badania po wypłacie. Już się boje co wyjdzie
Ogólnie chce porobić więcej różnych badań, bo muszę wykorzystać fakt, że mam 50% zniżki do końca sierpnia na badania.
-
malka wrote:Może rzeczywiście w związku z tym pai-1 ten clexane pomoże, zawsze to jakiś punkt zaczepienia. W poprzednich ciążach oprócz acardu nic Ci gin innego nie dawał? A jakieś badania w kierunku zaburzeń krzepnięcia jeszce robiłaś?
Ja też planuje zrobić te badania po wypłacie. Już się boje co wyjdzie
Ogólnie chce porobić więcej różnych badań, bo muszę wykorzystać fakt, że mam 50% zniżki do końca sierpnia na badania. -
To dziwne. Bo u mnie gina jak wyszly mi p/c antyfosfolipidowe od razu powiedział że mam brać acard a zajde w ciążę to dostanę inny lekarz przeciwzkrzepowy. Mimo że w sumie zespół antyfosfolipidowy nie jest potwierdzony bo innych badań nie robilam w tym kierunku.
-
dziewczyny opłaca się ten zestaw ? czy lepiej dołożyć i kupić coś lepszego. Potrzebuje jakis stolik mały kawowy plus dwa krzeselka na balkon znalazlam cos takiego :p
lubię bardzo ten zestaw bo mam taki sam tylko w innej kolorystyce tylko mój był 4x droższyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 23:44
staraczka1111 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Jakiś mega tani ten zestaw. Jak dla mnie podejrzane
Położyłam się spać, przespałam 2h i ledwo się zwlekałam z łóżka teraz żeby jeszcze w kuchni trochę ogarnąć. Głowa mnie boli chyba bardziej niż przed spaniem idę zaraz spowrotem do łóżka chyba
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyChwalę się kochane truskaweczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cfa1045b0b7.jpg
Za dwie godziny lecę na prenatalne, więc dziewczyny nie zacisnąć tam nog tylko dzialac!Flowwer, staraczka1111, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, Enii, Lunaris, malka lubią tę wiadomość
-
Ale piękne zdjęcie jak ładnie widać wszystko.
Już 12tc ?? U was to pędzi a u mnie stoi wszystko w miejscu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej!
Witam sie i ja niesmialo. Tej strony mocy nie znalam wczesniej, jako ze z mala udalo sie od razu. Teraz starania zaczelismy w czerwcu i od razu jednak sie nie udalo, mimo ze bylam przekonana, ze chwycilo. Coz 14.07 zamiast prezentu na urodziny meza w formie pozytywnego testu, zaczal sie kolejny cykl. Mam nadzieje, ze skoro wlasnie w jego urodziny sie zaczal to bedzie szczesliwy i 11.08 zobaczymy pozytywny wynik. Zwlaszcza, ze termin wyszedl by mi na 3 dni po moich urodzinach z koleistaraczka1111, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
malka wrote:To dziwne. Bo u mnie gina jak wyszly mi p/c antyfosfolipidowe od razu powiedział że mam brać acard a zajde w ciążę to dostanę inny lekarz przeciwzkrzepowy. Mimo że w sumie zespół antyfosfolipidowy nie jest potwierdzony bo innych badań nie robilam w tym kierunku.
-
Klarysa wrote:Jednak zrobiłam test już dziś i wyszedł pozytywny.
-
To i ja się dopiszę do Was na 9 sierpień ! Chociaż według wykresu i według mnie owu była w tym cyklu szybciej bo w 10dc a cykle mam 28 dniowe więc @ może przyjść prędzej jednak liczę po cichu ze jej nie będzie :p. To nasz 10csKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:To i ja się dopiszę do Was na 9 sierpień ! Chociaż według wykresu i według mnie owu była w tym cyklu szybciej bo w 10dc a cykle mam 28 dniowe więc @ może przyjść prędzej jednak liczę po cichu ze jej nie będzie :p. To nasz 10cs
-
Nie będzie źle jeśli zrobię badania 5dc ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml