SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Inna piękne fotki, bez względu na płeć będzie słodki Misio ! Ja ten miesiąc brałam z rozpędu i faktycznie nic nie liczyłam, nic nie mierzyłem, ale jak się zbliża termin małpy (wtorek) to zaczynam się znowu nakręcać jak głupia - choć w sumie nie mam nawet powodu żeby to robić
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Inna cudowne zdjęcia i wiadomość ❤ ja jutro mam połówkowe i stresuje się już powoli... do tego mam stawianie się brzucha,że wzięłam tabletkę,która mam przepisana. A u nas jak będzie sziewczynja to Marcelinka a jak chłopiec to Kubuś ❤
innamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:U mnie monotematycznie - pozdrawiam ze słonecznej Chorwacji
Zaraz płyniemy na imprezę, na sąsiednią wyspę, promem! Będzie super
Dalej ładujemy witaminkę D i nie tylko
Inna, ale się uśmiałam : D no pięknie, kolejny chłopiec : ) synka jeszcze niw gratulowalam, wiec gratuluje teraz : )never_lose_hope, innamorata88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:ale Ci fajnieeee, z chęcią bym tam wróciła : ) jak pogoda? My na początku lipca mieliśmy cudowna !
Inna, ale się uśmiałam : D no pięknie, kolejny chłopiec : ) synka jeszcze niw gratulowalam, wiec gratuluje teraz : )
Pogoda jest wspaniała, mamy po 30stopni w dzień, 24 wieczorkiem Lepiej być nie może W jakiej części byliście? U nas Orebic, ok. 120km od Dubrownika.. Dubrownik cudowny, zakochałam się!! We wszystkim.tu się zakochujęPtysia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPtysia,mielismy plynac na Korcule, ale uciekla nam ostatnia lodka i zostalismy u nas na balkonie, impreza przeniesiona na sobote, a tak pieknie sie doprawilam z dziewczynami!!!
Ale mimo to, z moim mezem bawimy sie doskonale, "spacer z rozrywka" juz zaliczony
Nazwe lodziarni zapamietamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 00:44
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I koniec sierpnia. Było mi bardzo miło prowadzić ten wątek dla mnie jak i dla pozostałych dziewczyn okazał się tym szczęśliwym wpadło sporo serduszek. Jednak czekam wciąż na te weterańskie które wkrótce też się pojawią z czego życzę Wam z całego serca i przenoszę się na wrzesień pilnować :p
Jedna_z_Wielu, blue00, Anna Stesia, Amy333, madzia8lenka, Lunaris, Sarna84, beatka_c, PodwojnaMama, bertha, zubii, Emiilka, wannsees, Bocianiątko, Taliana85, Madżka89, Czrna 81, innamorata88, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:I koniec sierpnia. Było mi bardzo miło prowadzić ten wątek dla mnie jak i dla pozostałych dziewczyn okazał się tym szczęśliwym wpadło sporo serduszek. Jednak czekam wciąż na te weterańskie które wkrótce też się pojawią z czego życzę Wam z całego serca i przenoszę się na wrzesień pilnować :p
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:I koniec sierpnia. Było mi bardzo miło prowadzić ten wątek dla mnie jak i dla pozostałych dziewczyn okazał się tym szczęśliwym wpadło sporo serduszek. Jednak czekam wciąż na te weterańskie które wkrótce też się pojawią z czego życzę Wam z całego serca i przenoszę się na wrzesień pilnować :p
Dzięki, staraczko! Rośnijcie zdrowo! Dzięki za wsparcie!staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Jak miło się patrzy na pierwszą stronę, tyle serduszek! Rośnijcie zdrowo!
A my weteranki przenosimy się na wrzesień...rzeczywiście coraz nas mniej, oby tak dalej, niech do końca roku nikt nie zostanie...Anna Stesia, staraczka1111, Czrna 81 lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Staraczka dziękujemy za prowadzenie i czekamy na ciążowe fluidy w następnych wątkach wpadaj w odwiedziny :)a nuż przejmę po tobie brzuszek
staraczka1111, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
sylwia198808 wrote:Pogoda jest wspaniała, mamy po 30stopni w dzień, 24 wieczorkiem Lepiej być nie może W jakiej części byliście? U nas Orebic, ok. 120km od Dubrownika.. Dubrownik cudowny, zakochałam się!! We wszystkim.tu się zakochujęStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
No to staraczka1111, fruniemy z weterankami na wątek wrześniowy ❤️
Czrna 81, Rucola, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości