Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Silne parcie na pecherz jeszcze przed beta
Odpowiedz

Silne parcie na pecherz jeszcze przed beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Were Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,czy któraś z Was odczuwa bardzo silne parcie na pecherz i czestsza potrzebę korzystania z toalety (w moim przypadku nawet co 10 min). Betę robie dopiero jutro, konsultowałam to z internista i ginem i oprócz porad typu proszę dużo pic na jesc żurawinę zaden nic nie powiedział. Czasem parcie bywa tak bolesne ze dosłownie placze, plus częsta wizyta w toalecie wcale nie znaczy że za każdym razem robie siku. Czy któraś z Was przeżywa podobny koszmar ?

• Pluszowa89 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm mi to wygląda na zapalenie pęcherza, może warto przy okazji wizyty w laboratorium dać od razu mocz na posiew?

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2024, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Were wrote:
    Hej,czy któraś z Was odczuwa bardzo silne parcie na pecherz i czestsza potrzebę korzystania z toalety (w moim przypadku nawet co 10 min). Betę robie dopiero jutro, konsultowałam to z internista i ginem i oprócz porad typu proszę dużo pic na jesc żurawinę zaden nic nie powiedział. Czasem parcie bywa tak bolesne ze dosłownie placze, plus częsta wizyta w toalecie wcale nie znaczy że za każdym razem robie siku. Czy któraś z Was przeżywa podobny koszmar ?

Hej, no Ja niestety taki koszmar przeżyłam w tamtym roku chyba z 5 razy- zapalenie pęcherza.... pomógł Mi urofuraginum i antybiotyk bo miałam więcej niż dwa razy

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2024, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie pęcherza albo piasek 🤷 tak to wygląda, z ciążą tego nie łącz przypadkiem

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    23+2 tc 637g i 149❤️
    29+4 tc 1564g cudownej dziewczynki
    36+5 tc 2914g czekam na ciebie ❤️
    38+4 Basia jest z nami, 2990g 50cm i 10 punktów
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ