Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Silne parcie na pecherz jeszcze przed beta
Odpowiedz

Silne parcie na pecherz jeszcze przed beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Were Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,czy któraś z Was odczuwa bardzo silne parcie na pecherz i czestsza potrzebę korzystania z toalety (w moim przypadku nawet co 10 min). Betę robie dopiero jutro, konsultowałam to z internista i ginem i oprócz porad typu proszę dużo pic na jesc żurawinę zaden nic nie powiedział. Czasem parcie bywa tak bolesne ze dosłownie placze, plus częsta wizyta w toalecie wcale nie znaczy że za każdym razem robie siku. Czy któraś z Was przeżywa podobny koszmar ?

• Pluszowa89 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm mi to wygląda na zapalenie pęcherza, może warto przy okazji wizyty w laboratorium dać od razu mocz na posiew?

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2024, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Were wrote:
    Hej,czy któraś z Was odczuwa bardzo silne parcie na pecherz i czestsza potrzebę korzystania z toalety (w moim przypadku nawet co 10 min). Betę robie dopiero jutro, konsultowałam to z internista i ginem i oprócz porad typu proszę dużo pic na jesc żurawinę zaden nic nie powiedział. Czasem parcie bywa tak bolesne ze dosłownie placze, plus częsta wizyta w toalecie wcale nie znaczy że za każdym razem robie siku. Czy któraś z Was przeżywa podobny koszmar ?

Hej, no Ja niestety taki koszmar przeżyłam w tamtym roku chyba z 5 razy- zapalenie pęcherza.... pomógł Mi urofuraginum i antybiotyk bo miałam więcej niż dwa razy

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2024, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie pęcherza albo piasek 🤷 tak to wygląda, z ciążą tego nie łącz przypadkiem

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    23+2 tc 637g i 149❤️
    29+4 tc 1564g cudownej dziewczynki
    36+5 tc 2914g czekam na ciebie ❤️
    38+4 Basia jest z nami, 2990g 50cm i 10 punktów
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ