X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Silne parcie na pecherz jeszcze przed beta
Odpowiedz

Silne parcie na pecherz jeszcze przed beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Were Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,czy któraś z Was odczuwa bardzo silne parcie na pecherz i czestsza potrzebę korzystania z toalety (w moim przypadku nawet co 10 min). Betę robie dopiero jutro, konsultowałam to z internista i ginem i oprócz porad typu proszę dużo pic na jesc żurawinę zaden nic nie powiedział. Czasem parcie bywa tak bolesne ze dosłownie placze, plus częsta wizyta w toalecie wcale nie znaczy że za każdym razem robie siku. Czy któraś z Was przeżywa podobny koszmar ?

• Pluszowa89 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm mi to wygląda na zapalenie pęcherza, może warto przy okazji wizyty w laboratorium dać od razu mocz na posiew?

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2024, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Were wrote:
    Hej,czy któraś z Was odczuwa bardzo silne parcie na pecherz i czestsza potrzebę korzystania z toalety (w moim przypadku nawet co 10 min). Betę robie dopiero jutro, konsultowałam to z internista i ginem i oprócz porad typu proszę dużo pic na jesc żurawinę zaden nic nie powiedział. Czasem parcie bywa tak bolesne ze dosłownie placze, plus częsta wizyta w toalecie wcale nie znaczy że za każdym razem robie siku. Czy któraś z Was przeżywa podobny koszmar ?

Hej, no Ja niestety taki koszmar przeżyłam w tamtym roku chyba z 5 razy- zapalenie pęcherza.... pomógł Mi urofuraginum i antybiotyk bo miałam więcej niż dwa razy

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2024, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie pęcherza albo piasek 🤷 tak to wygląda, z ciążą tego nie łącz przypadkiem

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    preg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ