Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Skąpa miesiączka
Odpowiedz

Skąpa miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zmartwiona97 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co może być powodem krótkotrwałej skąpej miesiączki z dużą ilością skrzepow? Byłam u ginekologa na badaniach usg, twierdził ze wszystko w porządku, test z bety robiony 3 razy wszystko <2.30, już druga taka miesiączkę mam 🙄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia, 14:37

Ona
  • Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie zapytałaś lekarza?

Pati2804 lubi tę wiadomość

• Hania2010 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ile w tym prawdy ale u mnie np od poronienia ponad rok temu moja miesiączka trwa max 3 dni pytałam kilku lekarzy każdy twierdzi że po poronieniu porodzie itp może nam się tak pozmieniac cykl itd dla mnie to dziwne może jakieś rozchwiania hormonów masz czy nie pęknięty pęcherzyk z którego zrobiła się cysta czy inne ustrojstwo

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ