X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Skąpa miesiączka
Odpowiedz

Skąpa miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zmartwiona97 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2024, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co może być powodem krótkotrwałej skąpej miesiączki z dużą ilością skrzepow? Byłam u ginekologa na badaniach usg, twierdził ze wszystko w porządku, test z bety robiony 3 razy wszystko <2.30, już druga taka miesiączkę mam 🙄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2024, 14:37

Ona
  • Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2024, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie zapytałaś lekarza?

Pati2804 lubi tę wiadomość

• Hania2010 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2024, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ile w tym prawdy ale u mnie np od poronienia ponad rok temu moja miesiączka trwa max 3 dni pytałam kilku lekarzy każdy twierdzi że po poronieniu porodzie itp może nam się tak pozmieniac cykl itd dla mnie to dziwne może jakieś rozchwiania hormonów masz czy nie pęknięty pęcherzyk z którego zrobiła się cysta czy inne ustrojstwo

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ