X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Jestem w 22dc i od wczoraj mam ciągle uczycie wilgoci. Taki śluz jakby był plodny. Czy to normalne

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • Iśka79 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle, kiedy była owulacja itp?...osobiście, to ja rzadko kiedy bywałam tak zupełnie "sucha", nawet jak nie mam śluzu to czuję wilgoć, albo śliskość (zależy, które dni)itp. Często też po stosunku pojawiał się taki śluz przezroczysty i rozciągliwy. Aczkolwiek w tym szczęśliwym cyklu, parę dni po owulacji ilość śluzu zaczęła się zwiększać b.widocznie, w tym był przez 2-3 dni zabarwiony (myślałam, że jakaś infekcja się wdała) - okazało się, że to od zagnieżdżania zarodka :) i dalej ze mnie coś tam leci. Więc kto wie... powodzenia :)

2nn3gov3pka4krpz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ