Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Jestem w 22dc i od wczoraj mam ciągle uczycie wilgoci. Taki śluz jakby był plodny. Czy to normalne

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • Iśka79 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle, kiedy była owulacja itp?...osobiście, to ja rzadko kiedy bywałam tak zupełnie "sucha", nawet jak nie mam śluzu to czuję wilgoć, albo śliskość (zależy, które dni)itp. Często też po stosunku pojawiał się taki śluz przezroczysty i rozciągliwy. Aczkolwiek w tym szczęśliwym cyklu, parę dni po owulacji ilość śluzu zaczęła się zwiększać b.widocznie, w tym był przez 2-3 dni zabarwiony (myślałam, że jakaś infekcja się wdała) - okazało się, że to od zagnieżdżania zarodka :) i dalej ze mnie coś tam leci. Więc kto wie... powodzenia :)

2nn3gov3pka4krpz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ