X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Jestem w 22dc i od wczoraj mam ciągle uczycie wilgoci. Taki śluz jakby był plodny. Czy to normalne

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • Iśka79 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle, kiedy była owulacja itp?...osobiście, to ja rzadko kiedy bywałam tak zupełnie "sucha", nawet jak nie mam śluzu to czuję wilgoć, albo śliskość (zależy, które dni)itp. Często też po stosunku pojawiał się taki śluz przezroczysty i rozciągliwy. Aczkolwiek w tym szczęśliwym cyklu, parę dni po owulacji ilość śluzu zaczęła się zwiększać b.widocznie, w tym był przez 2-3 dni zabarwiony (myślałam, że jakaś infekcja się wdała) - okazało się, że to od zagnieżdżania zarodka :) i dalej ze mnie coś tam leci. Więc kto wie... powodzenia :)

2nn3gov3pka4krpz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ