X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Jestem w 22dc i od wczoraj mam ciągle uczycie wilgoci. Taki śluz jakby był plodny. Czy to normalne

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • Iśka79 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle, kiedy była owulacja itp?...osobiście, to ja rzadko kiedy bywałam tak zupełnie "sucha", nawet jak nie mam śluzu to czuję wilgoć, albo śliskość (zależy, które dni)itp. Często też po stosunku pojawiał się taki śluz przezroczysty i rozciągliwy. Aczkolwiek w tym szczęśliwym cyklu, parę dni po owulacji ilość śluzu zaczęła się zwiększać b.widocznie, w tym był przez 2-3 dni zabarwiony (myślałam, że jakaś infekcja się wdała) - okazało się, że to od zagnieżdżania zarodka :) i dalej ze mnie coś tam leci. Więc kto wie... powodzenia :)

2nn3gov3pka4krpz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ