sluz po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja jestem tuż przed @, po dwóch testach, jeden negatyw, drugi nie wiem...jakiś cien cienia niby jest ale nie wiadomo....
sluz mam taki mleczny, wodnisty, i ogólnie nie jest go mega duzo, ale czuję "wilgotno".tylko ja, Kasia 83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzabka11 wrote:ja jestem tuż przed @, po dwóch testach, jeden negatyw, drugi nie wiem...jakiś cien cienia niby jest ale nie wiadomo....
sluz mam taki mleczny, wodnisty, i ogólnie nie jest go mega duzo, ale czuję "wilgotno".
Mam taki sam, ale tak jak ktoś wcześniej napisał, każda kobieta jest inna i śluzy miewają też różne.
-
nick nieaktualny
-
Nie ale niektórym się udało tym potwierdzić, ale ciążowy też to potwierdził. Sama nie jestem zwolennikiem wczesnych testów ciążowych, bo chyba lepiej poczekać do dnia spodziewanej @. Wtedy będzie jasne jak kiedyś zrobiłam 6 dni przed spodziewaną @ i był negatywny, a w ciązy byłam. Także najlepszym pierwszym objawem jest brak @. I wtedy można mieć poniekąd pewność o ciąży.
melunia91 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja po owulce cały czas kremowy miałam i się nakręcałam, że w ciąży jestem, bo zazwyczaj za dużo śluzu w drugiej fazie cyklu nie miałam
zdarzył mi się nawet lekko rozciągliwy, ale nie przeźroczysty tylko własnie taki mleczny.
no i co? klops.... dzisiaj przyszła małpa i po zawodach -
Witajcie!
Ja też analizuję ten śluz po owulacji i dziś zauważyłam, że jest bardzo obfity , biały, lejący się i z takimi białymi rozciągliwymi grudkami. Ucieszyłam się, że może coś jest na rzeczy, ale po zerknięciu w poprzedni cykl dokładnie tego samego dnia po owulacji, tzn. 6go, był taki sam... A więc nadal nic nie wiem;) -
nick nieaktualny
-
witam! ja mam takie pytanie pewnie dużo razy był ten temat ale nigdzie nie moge znaleźć na nie odpowiedzi, więc czy jest taka możliwość żeby ginekolog nie zauważył ciąży na badaniu ginekologicznym jeśli miała by ona 4 tyg? z góry dziękuję i ozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 19:07
-
nick nieaktualny
-
Czy mogę prosić o pomoc?...cykle mam 27...28...29 dniowe.... W 11 dniu cyklu zauważyłam śluz płodny... A dwa dni później miałam dużo naprawdę dużo śluzu jak by go opisać.....był suchy biały zbity przepraszam za dosłownosc... Cały palec w nim miałam... Trwał dwa dni....nic nie siedziało nie miał zapachu....do dziś 21 dc mam biały śluz jest go dużo...(kochałam się po okresie co dwa dni) staramy się.o.dziecko...mam.nadzieje że się udało... Ale skąd ten suchy śluz w 14 dc??Małgorzata
-
Witam mam pytanie odnośnie sluzu miesiacxke mialam 21 następnie owulacje bylam rowniez akurat u ginrkologa ktory pptwierdzil i teraz tak jest 19 dc a ja mam bialy wodnisto gesty sluz ktory czuc i sprawiia wrazenie wilgotnosci i pytanie czy moge byc w ciazy
-
Cześć dziewczyny. ❤️
Mam do was pytanie.
Bralam clo I olejek z wiesiołka owulację miałam w piątek. Ale przez te wszystkie dni kochałam się z partnerem. Dziś jest wtorek wstaje i czuje wilgoc dużo białego gęstego śluzu. Co to oznacza? Że zaszłam w ciążę czy owulacja mi się przesunęła.?
W dni płodne praktycznie wgl nie miałam żadnego śluzu. Pomóżcie.