X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Śluz z krwią
Odpowiedz

Śluz z krwią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pełnanadziei09 Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2024, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam cykle 28-32 dniowe. Dzisiaj 11dc i rano zauważyłam śluz z dodatkiem jasnoróżowej krwi. To było tylko jednorazowe i potem już wszystko normalnie. Czy któraś z Was tak miała? Co to może oznaczać?
    Aktywnie staramy się o dzidziusia.

• Martolina Autorytet

Wysłany: 28 października 2024, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to być plamienie owulacyjne. Śledzisz owulację ?

👩 32 🧔🏻‍♂️39

03.2025 IVF krótki protokół - 8🥚-> 6MII -> tylko 1 ❄️
    25.04.2025 FET 4BB 🤞🍀
    05.05.2025 10 dpt beta 216 🍀🥹
    20.05.2025 25dpt - serduszko pracuje ❤️

Zdrowa córeczka 🩷

preg.png
  • Pełnanadziei09 Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2024, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się śledzić. Ale nie jestem nigdy pewna… śluz nie jest płodny na pewno…

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ