Spójrzcie proszę na mój wykres, co o tym sądzicie?
-
Cześć Kobietki...
Pogubiłam się już nie lada... Spójrzcie proszę na mój bieżący wykres.... Podam kilka faktów:
Temperatura podstawowa oscyluje w granicach 36.30
Faza lutealna trwa 12-14 dni, nigdy nie było dłużej.
Owulacja statystycznie w okolicy 16 dnia cyklu.
Do dziś nie mam okresu, test sikany (wczoraj) z porannego moczu wyszedł negatywny, dziś temperatura poranna skoczyła w górę.... Czy kotś coś kiedyś..? Bo ja nie mam pojęcia... Jeszcze dziś "spokojnie" zaczekam, ale oczywiście jeśli okres się nie pojawi - zatestuję.
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
dodam jeszcze że mam poroboione hormony, wszystko jest w normie, nie mam żadnych zaburzeń prócz TSH, które juz leczę i ostatnio (mc temu) wynik był w okolicy 2.11 (wcześniej powyżej 5). Nie mam żadnych policystycznych jajników a przynajmniej nic o tym nie wiem. Wykresy zawsze były niemalże książkowe. W tym słabo mierzyłam, ale to raczej z niechęci juz do takiego ciągłego sprawdzania - juz mam dość. Bardzo dziwny ten spadek - moim zdaniem w 16dpo a dziś (16-17 dop) wzrost ponad linię podstawową.....
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
oj no szkoda że nikomu nie chciało sie zerknąć. Ale z drugiej strony - co miałybyście powiedzieć? "zrób test" albo "zrób betę".... Jestem przygotowana na @. Tylko nie wiem dlaczego w tym cyklu tak dziwnie skąd ten nagły wzrost... dlaczego tak długo trwa II faza...?
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualnyNe jestem ekspertem od wykresów. Na Twoim w dodatku bardzo dużo brakuje. Może faza trwa normalnie, tylko owulke miałaś później? Tak też mogło być, a statystyka to wiesz nie jest wiarygodna w takich sprawach jak organizm i hormony. Nie każę Ci na pewno robić testu:) ja bym poczekała kilka dni, może sam się problem rozwiąże.
-
nick nieaktualnyWszystko się może zdarzyć Tylko ciekawi mnie jak to możliwe, że wcześniejszy test był negatywny.. tyle dni po owulacji.. musiał być jakiś wadliwy! Ale najważniejsze, że jest zielono!! Bardzo mnie to cieszy, że się jednak ludziom udaje, może kiedyś i mnie się uda:)
-
Kito, tak pisałam o tych testach - to takie dziadostwo z Allegro - dołączane jako gratis do testów owulacyjnych. Czułość tragiczna - z pewnościa dlatego tak późno wykazały pozytywny wynik. No ale dziś byłam na becie, jutro wyniki więc będę miała większą pewność. Póki co - testy od soboty pozytywne
2015 - 3 x poronienie
2016 - -