X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźnienie miesiaczki a negatywne testy
Odpowiedz

Spóźnienie miesiaczki a negatywne testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Allthatnats Debiutantka

Wysłany: 25 lipca, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam dość duży problem ponieważ miesiączka spóźnia mi się już 10 dni, od około 6 dni mam problem z nudnościami, cały czas mam uczucie wilgoci i pokrytą bieliznę śluzem, bóle kręgosłupa i skurcze lewego jajnika, a przy tym kilku minutowe bóle brzucha. Mam tez uderzenie gorąca i niesamowite problemy z sennością, mogłabym ciagle spać. Przeszkadza mi smak i zapach kawy, którą kocham. 7 dnia spóźnienia byłam robić betę wyszła <2,6, wiec negatywna. Dzisiaj zrobiłam totalnie z nudów test na owulacje i grube dwie krechy, zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Nie czuje się wcale na okres, nie mam pojęcia co myśleć. Czy myślicie, że jest szansa na ciąże?

• Allthatnats Debiutantka

Wysłany: 25 lipca, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam wspomnieć o zgadze, która mi dokucza, a nigdy wcześniej jej nie miałam

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 25 lipca, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allthatnats wrote:
    Zapomniałam wspomnieć o zgadze, która mi dokucza, a nigdy wcześniej jej nie miałam

Odpisałam Ci kochana w innym wątku

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ