Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźnienie miesiaczki a negatywne testy
Odpowiedz

Spóźnienie miesiaczki a negatywne testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Allthatnats Debiutantka

Wysłany: 25 lipca, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam dość duży problem ponieważ miesiączka spóźnia mi się już 10 dni, od około 6 dni mam problem z nudnościami, cały czas mam uczucie wilgoci i pokrytą bieliznę śluzem, bóle kręgosłupa i skurcze lewego jajnika, a przy tym kilku minutowe bóle brzucha. Mam tez uderzenie gorąca i niesamowite problemy z sennością, mogłabym ciagle spać. Przeszkadza mi smak i zapach kawy, którą kocham. 7 dnia spóźnienia byłam robić betę wyszła <2,6, wiec negatywna. Dzisiaj zrobiłam totalnie z nudów test na owulacje i grube dwie krechy, zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Nie czuje się wcale na okres, nie mam pojęcia co myśleć. Czy myślicie, że jest szansa na ciąże?

• Allthatnats Debiutantka

Wysłany: 25 lipca, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam wspomnieć o zgadze, która mi dokucza, a nigdy wcześniej jej nie miałam

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 25 lipca, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allthatnats wrote:
    Zapomniałam wspomnieć o zgadze, która mi dokucza, a nigdy wcześniej jej nie miałam

Odpisałam Ci kochana w innym wątku

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ