X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźnienie miesiaczki a negatywne testy
Odpowiedz

Spóźnienie miesiaczki a negatywne testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Allthatnats Debiutantka

Wysłany: 25 lipca 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam dość duży problem ponieważ miesiączka spóźnia mi się już 10 dni, od około 6 dni mam problem z nudnościami, cały czas mam uczucie wilgoci i pokrytą bieliznę śluzem, bóle kręgosłupa i skurcze lewego jajnika, a przy tym kilku minutowe bóle brzucha. Mam tez uderzenie gorąca i niesamowite problemy z sennością, mogłabym ciagle spać. Przeszkadza mi smak i zapach kawy, którą kocham. 7 dnia spóźnienia byłam robić betę wyszła <2,6, wiec negatywna. Dzisiaj zrobiłam totalnie z nudów test na owulacje i grube dwie krechy, zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Nie czuje się wcale na okres, nie mam pojęcia co myśleć. Czy myślicie, że jest szansa na ciąże?

• Allthatnats Debiutantka

Wysłany: 25 lipca 2024, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam wspomnieć o zgadze, która mi dokucza, a nigdy wcześniej jej nie miałam

• Kat. Ekspertka

Wysłany: 25 lipca 2024, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allthatnats wrote:
    Zapomniałam wspomnieć o zgadze, która mi dokucza, a nigdy wcześniej jej nie miałam

Odpisałam Ci kochana w innym wątku

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ