X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Super pink test wiarygodne ????
Odpowiedz

Super pink test wiarygodne ????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinka Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2021, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś 27 dc 3 testy superpink pozytywne dwa innej firmy cień cienia jeszcze 2 biel. Co myśleć ????? Lekarz 2 razy na usg nie widział owulki😕 zwariowałam oczywiście jadę na betę . Ale pytanie czy macie doświadczenie z tymi testami ?

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka wrote:
    Dziewczyny dziś 27 dc 3 testy superpink pozytywne dwa innej firmy cień cienia jeszcze 2 biel. Co myśleć ????? Lekarz 2 razy na usg nie widział owulki😕 zwariowałam oczywiście jadę na betę . Ale pytanie czy macie doświadczenie z tymi testami ?

Generalnie dużo dziewczyn oszukał chociaz u mnie strumieniowy pokazał kuzyna cienia kreski przy becie 6,9

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
  • Alinka Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2021, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 169.8 wiec chyba nie oszukał , zgadzałoby się 4 tydzien

• Martamamatoja Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2021, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka wrote:
    Beta 169.8 wiec chyba nie oszukał , zgadzałoby się 4 tydzien
    Alinka pokarz te testy bo jestem ciekawa jak wyglądały przy takiej becie ☺

• Alinka Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2021, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ibb.co/fS0G12w

Zastanawia mnie tylko endometrium 10,2 czy jest prawidłowe , tylko tyle na usg narazie widać …

Wjedzma lubi tę wiadomość

• Martamamatoja Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2021, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endometrium z tego co wiem to 10 jest na prawdę ok ☺

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ