X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Super pink test wiarygodne ????
Odpowiedz

Super pink test wiarygodne ????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinka Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2021, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś 27 dc 3 testy superpink pozytywne dwa innej firmy cień cienia jeszcze 2 biel. Co myśleć ????? Lekarz 2 razy na usg nie widział owulki😕 zwariowałam oczywiście jadę na betę . Ale pytanie czy macie doświadczenie z tymi testami ?

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka wrote:
    Dziewczyny dziś 27 dc 3 testy superpink pozytywne dwa innej firmy cień cienia jeszcze 2 biel. Co myśleć ????? Lekarz 2 razy na usg nie widział owulki😕 zwariowałam oczywiście jadę na betę . Ale pytanie czy macie doświadczenie z tymi testami ?

Generalnie dużo dziewczyn oszukał chociaz u mnie strumieniowy pokazał kuzyna cienia kreski przy becie 6,9

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
  • Alinka Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2021, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 169.8 wiec chyba nie oszukał , zgadzałoby się 4 tydzien

• Martamamatoja Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2021, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka wrote:
    Beta 169.8 wiec chyba nie oszukał , zgadzałoby się 4 tydzien
    Alinka pokarz te testy bo jestem ciekawa jak wyglądały przy takiej becie ☺

• Alinka Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2021, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ibb.co/fS0G12w

Zastanawia mnie tylko endometrium 10,2 czy jest prawidłowe , tylko tyle na usg narazie widać …

Wjedzma lubi tę wiadomość

• Martamamatoja Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2021, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endometrium z tego co wiem to 10 jest na prawdę ok ☺

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ