Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szansa jest czy nie ma?
Odpowiedz

Szansa jest czy nie ma?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Edii Nowa

Wysłany: 9 stycznia, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    A więc tak, cykle mam 25-28 dni, przytulanki były we wszystkie dni płodne (i większość poza nimi 😆). @ miała przyjść wczoraj (8.01), od 1.01 miałam uczucie jakbym już ten okres miała, ból w podbrzuszu, ból pleców, uczucie mokrości i niesamowicie wysokie libido. Cykle mam regularne i rzadko kiedy mi się miesiączka spóźnia, dzisiaj mija 29dc miesiączki jak nie było tak nie ma, wczoraj rano robiłam test, ale niestety negatywny. Dzisiaj cały czas mam uczucie ciągnięcia w podbrzuszu i mokrości i co chwilę chodzę sprawdzać czy nie dostałam okresu. Temperaturę mierzyłam, aczkolwiek okazało się że mój termometr się popsuł, więc wszystkie pomiary do kosza. Piersi bolały mnie okrutnie, głównie po bokach, ból trochę przeszedł, ale piersi dalej są ciężkie, nabrzmiałe i dość ciepłe. Jutro mam wizytę u ginekologa, ale jak myślicie jest jakaś nadzieja jeszcze? 🥹

• lady_in_black Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa jest. Jeśli nie miałaś monitoringu cyklu, nie wiesz kiedy wypadła owu.
    Wizyta u gina niewiele teraz da. Na tym etapie będzie widział co najwyżej grube endometrium, a to może być też przed okresem. Idź na betę 🙂

preg.png
    ct2/minimalna niedoczynność tarczycy
    12.2022- 18tc 💔/05.2023 11 tc 💔
    08.2023 TAC/11.2023 wznowienie starań
    05.01.24- ⏸️cień cienia
    07.01.24 beta 66 :)/09.01.24 beta 161 :)
    24.01.24 3,5 mm/ 110FHR❤️
    01.02.24 1,3 cm /158 FHR❤️
    21.02.24 3,61 cm /170 FHR❤️
    01.03.24 Sanco- niskie ryzyka/🩷
    06.03.24 badania prenatalne- 5,69 cm/FHR 156 ❤️
    14.04.24 250 g :)
    25.04.24 300 g: )
    15.05.24 połówkowe, wszystko ok 443 g :)
    05.06.24 830 g :)
    5.07.24 III prenatalne 1456 g/ 45 percentyl ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ