Szybkie Pytanie
-
Witam mam pytanko, żona zawsze czuła że zbliża się @ czyli standardowo mocny ból piersi, jakieś inne dolegliwości no poprostu wiedziała że ja zaleje już na 7 dni przed, miesiączka, poza tym zawsze miała pms
i nigdy się nie zdarzyło żeby przed okresem zupełnie nic się nie działo staramy się od roku, w tym cyklu jest zupełnie inaczej, zero objawów poprostu nic a zostało dwa dni do @ mówiła że trochę ja jajnik prawy pobolewal, a dzisiaj pojawił się również kremowy śluz co nigdy się nie zdarzyło przed miesiączką, zrobiliśmy test ale jedna krecha wyszła, test był robiony o 18 stej więc trochę za późno, wiem że się powinno robić z pierwszego moczu i najlepiej w dzień @ lub kilka dni po, nie wiem co myśleć bardzo bym chciał żeby zaskoczyła.. Wiem że bardzo tego chce i ja również.. To czekanie dobija.. Czy taki obraz sytuacji może wskazywać na to że może coś być z tego czy się nie nakrecać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 21:08
-
Staramy się ponad rok,ja badania robione wszystko w normie, żona też ok, okres planowo ma nadejść we wtorek, ale zero pms co zawsze miało miejsce już zaraz po ovu i dlatego pojawiła się iskierka nadziei, ale tak jak pisałem dzisiaj zrobiony test popołudniu jedna krecha, @ planowo we wtorek.
-
Maiami wrote:Staramy się ponad rok,ja badania robione wszystko w normie, żona też ok, okres planowo ma nadejść we wtorek, ale zero pms co zawsze miało miejsce już zaraz po ovu i dlatego pojawiła się iskierka nadziei, ale tak jak pisałem dzisiaj zrobiony test popołudniu jedna krecha, @ planowo we wtorek.
Wszystko mozliwe, dziewczyny czesto pisza, ze w szczesliwym cyklu PMS byl inny, ale nie zawsze tak jest. Jesli bierzecie suplementy lub leki na stymulacje mogly one wplynac i zlagodzic pms. Najlepsze co mozecie zrobic to nie nakrecac sie, jesli potem przychodzi rozczarowanie, jest ono dotkliwe, trzeba miec nadzieje, ale zachowac spokoj. Oczywiscie jest mozliwe, ze ten brak PMS zwiastuje ciąze, ale z testami bym nie szalala, poczekajcie do terminu @ i powodzenia. -