X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie szyjka macicy po owulacji
Odpowiedz

szyjka macicy po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaką pozycję u was przyjmuje? U mnie jest chyba jakoś dziwnie, bo po owulacji twardnieje i obniża się, a następnie po kilku dniach, praktycznie do samej @ jest baaardzo wysoko bardzo twarda i bardzo mała, dopiero przed samą @ chyba schodzi w dół. Czy wy też tak macie czy po owulacji cały czas jest nisko?

f2wlcbxmqludqper.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś, coś??? :/

f2wlcbxmqludqper.png
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam w III fazie wysoko szyjkę, ale nie wiem czy są jakieś jasne reguły prawidłowego jej zachowania. Tylko w ciąży ma się wydłużyć (czyli chyba obniżyć, tak?), zamknąć i być miękka.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ