Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie szyjka macicy po owulacji
Odpowiedz

szyjka macicy po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaką pozycję u was przyjmuje? U mnie jest chyba jakoś dziwnie, bo po owulacji twardnieje i obniża się, a następnie po kilku dniach, praktycznie do samej @ jest baaardzo wysoko bardzo twarda i bardzo mała, dopiero przed samą @ chyba schodzi w dół. Czy wy też tak macie czy po owulacji cały czas jest nisko?

f2wlcbxmqludqper.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś, coś??? :/

f2wlcbxmqludqper.png
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam w III fazie wysoko szyjkę, ale nie wiem czy są jakieś jasne reguły prawidłowego jej zachowania. Tylko w ciąży ma się wydłużyć (czyli chyba obniżyć, tak?), zamknąć i być miękka.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ