X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie szyjka macicy po owulacji
Odpowiedz

szyjka macicy po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaką pozycję u was przyjmuje? U mnie jest chyba jakoś dziwnie, bo po owulacji twardnieje i obniża się, a następnie po kilku dniach, praktycznie do samej @ jest baaardzo wysoko bardzo twarda i bardzo mała, dopiero przed samą @ chyba schodzi w dół. Czy wy też tak macie czy po owulacji cały czas jest nisko?

f2wlcbxmqludqper.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś, coś??? :/

f2wlcbxmqludqper.png
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam w III fazie wysoko szyjkę, ale nie wiem czy są jakieś jasne reguły prawidłowego jej zachowania. Tylko w ciąży ma się wydłużyć (czyli chyba obniżyć, tak?), zamknąć i być miękka.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ