Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy po zapłodnieniu
Odpowiedz

Szyjka macicy po zapłodnieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Od owulacji mam cały czas otwartą szyjkę,dziś jestem 9dpo.W necie nie znalazłam info o tym,wszędzie piszą,że powinna się zamknąć,tzn raz gdzies czytałam,że jak jest otwarta przez dłuższy czas to może oznaczać ciąże,ale nie pamietam gdzie to wyczytałam.Myślicie,że to może być objaw ciąży?
    A jesli chodzi o położenie ro rano jest wysoka,a wieczorem troche sie opuszcza.
    Wiem,może zbyt kombinuję,no ale zapytać nie szkodzi😉

71f73b8a41bedf455659898edfa5089e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 19:37

• yrury Debiutantka

Wysłany: 22 stycznia 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam, tez jestem ciekawa jak jest z ta szyjka po zaplodnieniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ