Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy po zapłodnieniu
Odpowiedz

Szyjka macicy po zapłodnieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Od owulacji mam cały czas otwartą szyjkę,dziś jestem 9dpo.W necie nie znalazłam info o tym,wszędzie piszą,że powinna się zamknąć,tzn raz gdzies czytałam,że jak jest otwarta przez dłuższy czas to może oznaczać ciąże,ale nie pamietam gdzie to wyczytałam.Myślicie,że to może być objaw ciąży?
    A jesli chodzi o położenie ro rano jest wysoka,a wieczorem troche sie opuszcza.
    Wiem,może zbyt kombinuję,no ale zapytać nie szkodzi😉

71f73b8a41bedf455659898edfa5089e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 19:37

• yrury Debiutantka

Wysłany: 22 stycznia 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam, tez jestem ciekawa jak jest z ta szyjka po zaplodnieniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ