X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy po zapłodnieniu
Odpowiedz

Szyjka macicy po zapłodnieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Od owulacji mam cały czas otwartą szyjkę,dziś jestem 9dpo.W necie nie znalazłam info o tym,wszędzie piszą,że powinna się zamknąć,tzn raz gdzies czytałam,że jak jest otwarta przez dłuższy czas to może oznaczać ciąże,ale nie pamietam gdzie to wyczytałam.Myślicie,że to może być objaw ciąży?
    A jesli chodzi o położenie ro rano jest wysoka,a wieczorem troche sie opuszcza.
    Wiem,może zbyt kombinuję,no ale zapytać nie szkodzi😉

71f73b8a41bedf455659898edfa5089e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 19:37

• yrury Debiutantka

Wysłany: 22 stycznia 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam, tez jestem ciekawa jak jest z ta szyjka po zaplodnieniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ