X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy po zapłodnieniu
Odpowiedz

Szyjka macicy po zapłodnieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Od owulacji mam cały czas otwartą szyjkę,dziś jestem 9dpo.W necie nie znalazłam info o tym,wszędzie piszą,że powinna się zamknąć,tzn raz gdzies czytałam,że jak jest otwarta przez dłuższy czas to może oznaczać ciąże,ale nie pamietam gdzie to wyczytałam.Myślicie,że to może być objaw ciąży?
    A jesli chodzi o położenie ro rano jest wysoka,a wieczorem troche sie opuszcza.
    Wiem,może zbyt kombinuję,no ale zapytać nie szkodzi😉

71f73b8a41bedf455659898edfa5089e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 19:37

• yrury Debiutantka

Wysłany: 22 stycznia 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam, tez jestem ciekawa jak jest z ta szyjka po zaplodnieniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ