X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy po zapłodnieniu
Odpowiedz

Szyjka macicy po zapłodnieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Od owulacji mam cały czas otwartą szyjkę,dziś jestem 9dpo.W necie nie znalazłam info o tym,wszędzie piszą,że powinna się zamknąć,tzn raz gdzies czytałam,że jak jest otwarta przez dłuższy czas to może oznaczać ciąże,ale nie pamietam gdzie to wyczytałam.Myślicie,że to może być objaw ciąży?
    A jesli chodzi o położenie ro rano jest wysoka,a wieczorem troche sie opuszcza.
    Wiem,może zbyt kombinuję,no ale zapytać nie szkodzi😉

71f73b8a41bedf455659898edfa5089e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 19:37

• yrury Debiutantka

Wysłany: 22 stycznia 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam, tez jestem ciekawa jak jest z ta szyjka po zaplodnieniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ