X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka wysoko i krwawienie
Odpowiedz

Szyjka wysoko i krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa23 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście tak kiedyś ? Okres spóźnił się 5dni dziś zaczęłam krwawić ale szyjka nadal jest bardzo wysoko ledwo ją dotykam i jest lekko zamknięta ...dwa dni wcześniej miałam jasno różowy śluz nie wiem co myśleć ale na dzidzie znów straciłam nadzieje

• Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu spodziewanej @ miałam szyjkę wysoko i twardą i na drugi dzień dostałam dopiero @, ale szyjka nadal była wysoko, dlatego nie ma co się tak sugerować tą szyjką

21.10.2024 - 21t połówkowe, 403g szczęścia, potwierdzona dziewczynka 🩷

28.08.2024 - 13t2d prenatalne, ryzyko niskie, prawdopodobnie 🩷

08.07.2024 - 5t+6d (według USG) mamy zarodek z ❤️

06.2024 - ⏸️

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

preg.png
  • Niecierpliwa23 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już krwawię a nadal jest bardzo wysoko :/ eh...chyba zaczynam wariować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ