X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka wysoko i krwawienie
Odpowiedz

Szyjka wysoko i krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa23 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście tak kiedyś ? Okres spóźnił się 5dni dziś zaczęłam krwawić ale szyjka nadal jest bardzo wysoko ledwo ją dotykam i jest lekko zamknięta ...dwa dni wcześniej miałam jasno różowy śluz nie wiem co myśleć ale na dzidzie znów straciłam nadzieje

• Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu spodziewanej @ miałam szyjkę wysoko i twardą i na drugi dzień dostałam dopiero @, ale szyjka nadal była wysoko, dlatego nie ma co się tak sugerować tą szyjką

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • Niecierpliwa23 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już krwawię a nadal jest bardzo wysoko :/ eh...chyba zaczynam wariować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ