X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka wysoko i krwawienie
Odpowiedz

Szyjka wysoko i krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa23 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście tak kiedyś ? Okres spóźnił się 5dni dziś zaczęłam krwawić ale szyjka nadal jest bardzo wysoko ledwo ją dotykam i jest lekko zamknięta ...dwa dni wcześniej miałam jasno różowy śluz nie wiem co myśleć ale na dzidzie znów straciłam nadzieje

• Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu spodziewanej @ miałam szyjkę wysoko i twardą i na drugi dzień dostałam dopiero @, ale szyjka nadal była wysoko, dlatego nie ma co się tak sugerować tą szyjką

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • Niecierpliwa23 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już krwawię a nadal jest bardzo wysoko :/ eh...chyba zaczynam wariować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ