X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka wysoko i krwawienie
Odpowiedz

Szyjka wysoko i krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa23 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście tak kiedyś ? Okres spóźnił się 5dni dziś zaczęłam krwawić ale szyjka nadal jest bardzo wysoko ledwo ją dotykam i jest lekko zamknięta ...dwa dni wcześniej miałam jasno różowy śluz nie wiem co myśleć ale na dzidzie znów straciłam nadzieje

• Olaa..32 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu spodziewanej @ miałam szyjkę wysoko i twardą i na drugi dzień dostałam dopiero @, ale szyjka nadal była wysoko, dlatego nie ma co się tak sugerować tą szyjką

27.02.2025 - 39+3tc 49 cm i 2900g 👶🏻🩷

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

age.png

age.png
  • Niecierpliwa23 Debiutantka

Wysłany: 10 października 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już krwawię a nadal jest bardzo wysoko :/ eh...chyba zaczynam wariować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ