X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Temperatura w FL w szczęśliwym cyklu
Odpowiedz

Temperatura w FL w szczęśliwym cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Pytanie głównie do tych, którym się udało ;) Ale zapraszam do wypowiedzenia się wszystkie chętne :)
    Czy w szczęśliwym cyklu temperatura w fazie lutealnej różniła się od temp. w fazie lutealnej zwykłego "niezaciążonego" cyklu? Zastanawia mnie to:)

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam w obydwu ciążach, że ok 7,8 dnia po skoku następował jakby dodatkowy, widoczny skok, może to było właśnie zagnieżdżenie, tym bardziej, że od tego czasu zaczynały się u mnie objawy ciążowe. W terminie @ tempka jeszcze bardziej szła w górę. Tak było u mnie.

FITop1.png
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też w 7-8 dpo temperatura ponownie wzrastała, przed terminem @ nie spadała tylko jeszcze trochę się podniosła. Możesz sobie zobaczyć na moim bieżącym wykresie. Wcześniej zawsze był skok i temperatura na w miarę stałym poziomie i spadek 1 dzień przed okresem.

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • kejt90 Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. jestem tu nowa. mam pytanko do was doświadczonych ;)
    miałam w 14dc monitoring, ginekolog powiedziała, ze czeka nas 3 dni intensywnego przytulania ;) bo pęcherzyk lada moment pęknie, i tak się stało, miałam ból okropny że nawet mi się nie chciało przytulania ale mus to mus ;D
    teraz mam 6 dpo i od wczoraj ni stąd ni z owat ból sutków i piersi. Czy to możliwe że coś pozytywnego się dzieje?? mierzę temp w ustach - zawsze jest w granicach 36,6- 37,0 , w pochwie - 37,0 - 37,4, pod pachą -36,6-37. Dodam, że jestem niskotemperaturowcem odkąd mam tarczycę i tempkę miałam zawsze ledwo ledwo 36,0 .... błagam pomóżcie ;)

8.04.2014 [*] Mój aniołek ;*
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ