Temperatura w FL w szczęśliwym cyklu
-
Cześć Dziewczyny!
Pytanie głównie do tych, którym się udało Ale zapraszam do wypowiedzenia się wszystkie chętne
Czy w szczęśliwym cyklu temperatura w fazie lutealnej różniła się od temp. w fazie lutealnej zwykłego "niezaciążonego" cyklu? Zastanawia mnie to:) -
Zauważyłam w obydwu ciążach, że ok 7,8 dnia po skoku następował jakby dodatkowy, widoczny skok, może to było właśnie zagnieżdżenie, tym bardziej, że od tego czasu zaczynały się u mnie objawy ciążowe. W terminie @ tempka jeszcze bardziej szła w górę. Tak było u mnie.
-
U mnie też w 7-8 dpo temperatura ponownie wzrastała, przed terminem @ nie spadała tylko jeszcze trochę się podniosła. Możesz sobie zobaczyć na moim bieżącym wykresie. Wcześniej zawsze był skok i temperatura na w miarę stałym poziomie i spadek 1 dzień przed okresem.💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
hej. jestem tu nowa. mam pytanko do was doświadczonych
miałam w 14dc monitoring, ginekolog powiedziała, ze czeka nas 3 dni intensywnego przytulania bo pęcherzyk lada moment pęknie, i tak się stało, miałam ból okropny że nawet mi się nie chciało przytulania ale mus to mus
teraz mam 6 dpo i od wczoraj ni stąd ni z owat ból sutków i piersi. Czy to możliwe że coś pozytywnego się dzieje?? mierzę temp w ustach - zawsze jest w granicach 36,6- 37,0 , w pochwie - 37,0 - 37,4, pod pachą -36,6-37. Dodam, że jestem niskotemperaturowcem odkąd mam tarczycę i tempkę miałam zawsze ledwo ledwo 36,0 .... błagam pomóżcie8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -